Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Beşiktaş ' ın liderliği tesadüf mü ?

Beşiktaş ' ın liderliği tesadüf mü  ?
 

Bence tesadüf değil... Ne zaman ki Bilic ile anlaştılar ve takımın yaşadığı problemlere rağmen arkasında durmayı başarabildiler ; Beşiktaş takımı  oyun ve taktiksel anlamda büyük bir  fark yarattı . Bir takım düşünün sahası yok... Göçebe gibi oradan oraya dolaşıyor .Buna rağmen takım içerisinde etik değerler ve arkadaşlık o kadar zirve yapmış ki ; Veli ' nin fair play kokan hareketinde bile bunu gözlemleyebiliyorsunuz..

Kalede tercihlerini yerliden yana kullandılar.Hepsi birbirinden iyi kalecilerinin. Forvette Demba ba yı adeta futbola yeniden döndürdüler.Hoffenheim da ki günlerinden sonra son yılların en iyi forvetine kavuştu Beşiktaş.

Takımda ki Portekizlileri geç te olsa göndermeyi başarabildiler. Fernandez gibi tek bir kişinin üzerine takımı ve oyunu kurmaktansa bireysel yeteneklere takımı gözü kapalı teslim etmektense ; çalışmayı ve paylaşmayı seven Atiba ,Olcan, Oğuzhan gibi oyunculara taksim ettler.

Koşan,mücadele eden ve 90 dakika ya performanslarını yayan bir takım oldular. Pedro Franco dan milli takım ile ilgili başarılı haberler gelmeye başladı.Ramon Motta ya yanlış transfer diyenler bile istikrarını beğendiler.

Her oyuncu sahada yeteneklerini göstermek ister. Bu oyundan keyif almayı başarabilen bir takım yaratabilirsen  de hem keyifle izlenirsin hem de başarıya ulaşırsın.Sanırım Slaven Bilic ' in takıma hatırlattığı şey tam da bu nokta da...

 

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..