Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '16

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş Fenerbahçe ve Dinamo karşısında gol atamadı...

Beşiktaş  epey zamandır form düşüklüğü içerisinde... Fenerbahçe maçında orta saha ve forvetten başlayan sorunları gözle görülür biçimde hissedildi. Dinamo Kiev karşısında da aslında Fenerbahçe maçının tekrarını izledik sayılır.

Kiev takımı tecrübe eksikliğine rağmen mücadeleyi seven,kondüsyonu yüksek oyunculardan kurulu. Böyle olunca özellikle savunmada etkilerini gözle görülür biçimde hissettirdiler. Bizim oyuncularımız topu ayaklarına aldıkları anda diplerinde bitiverdiler. Hep yakın savunmaya ve bloklar arasında ki boşlukları  ölçülü tutmaya gayret ettiler.

Bizim takımımız ise inanılmaz biçimde rahattı. Hakemin elbette çok  yanlış kararları oldu ancak bu skoru da izah edebilmek mümkün değil...

İlk golde 9.dakika da sağ kanattan öylesine rahat içeriye topu açtılar ki bizim beklerimiz topa sadece  bakakaldı. Biesedin bile bu kadar kolay bir golü nasıl attığına şaşırdı...Penaltı ve sonrasında gelen  gol ise tam anlamı ile hakemin yanlış kararları neticesinde oluştu.

Maçın ilerleyen anlarında  zaten takım defansif anlamda da Fabri dahil gerektiği kadar mücadele edemedi.

Dinamo lu oyuncular çok rahatlıkla aldıkları her topla tehlike yarattılar. Ancak daha önemlisi tıpkı Fenerbahçe maçında olduğu gibi Beşiktaş ' ın etkili ataklardan uzak savruk futbolu idi.

Beşiktaş'ın  toparlanması lazım. Şu an önlerinde Başakşehir den başka bir takım yok. Bu kadar kaliteli bir kadro bu skorlardan çok daha iyisini yapabilir.

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..