Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş Nereye Koşuyor?

Beşiktaş Nereye Koşuyor?
 

İlk yarım saatte kalesinde gördüğü 3 golle soğuk bir duş alan Beşiktaş'ın mevcut görüntüsüyle maçın ikinci yarısında skoru leyhine çevirmesi imkânsıza yakın derecede zordu. Çünkü, çok iyimser bir yaklaşım dahi olsa Beşiktaş'ın sezonun ilk yarısında başarılı olmasının altında yatan en büyük etken çok az gol yemesi ve bulduğu gol ya da gollerle 90 dakikaları galip tamamlamasıydı.

Örneği Yok

Beşiktaş'ın çok hassas bir kadrosu var. Sağlam bir takım iskeletine sahip kadroda hepimizin bilfdiği gibi en büyük eksklik forvet oyuncularına pozisyon hazırlayabilen, yaratıcı bir oyuncu. Bir düşünelim Beşiktaş bu sene hiç geriden gelip maç kazandı mı? Hayır. O halde maç İnönü'de değil Nevzat Demir Tesisleri'nde de olsa siyah beyazlılar adına 2 farklı geriye düşülen maçın kazanılması hiç olası değil.

Kupaya Erken Veda Mı?

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk iki maçından puan çıkaramayan Beşiktaş'ın bu kulvardaki akıbetini Konya Şekerspor ve B.Belediyespor maçları tayin edecek. Ancak Beşiktaş'ın yenildiği iki takımın grupta ilk iki sırayı alması da siyah beyazlılar için olumsuz bir durum olduğunu kabul etmek gerekir.

Sonuç

Mevcut durum Beşiktaş'ı ligin ikinci yarısnda ilk yarıdan farklı izleyemeyeceğimizi gösteriyor. Dolayısıyla Denizli ve öğrencileri ikinci yarıda da üst üste kötü sonuçlar alabilir ya da rakiplerinin kötü performansına bağlı olarak zirveye yerleşebilir. Beşiktaş için bundan fazlasını söylemek olanaksız.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 788
: 1417
Kayıt tarihi
: 11.11.07
 
 

Çoğu çocuk gibi ben de futbolcu olmak istedim, olmadı. Bu oyundan kopmamak adına üniversite yılla..