Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '07

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş zor kazanıyor

Beşiktaş zor kazanıyor
 

Pozisyonsuz ve zevksiz mücadelede kalecinin topu elinden kaçırmasıyla golü bulan Beşiktaş haftayı üç puanla kapatmayı başarsa da kimseyi memnun edemedi. Bobo nun eksikliğini İbrahim Akın la doldurmak isteyen Beşiktaş maç içinde pozisyon bulmakta zorlandı. İkinci yarının flash ekibi Erciyes Beşiktaş ın üzerine gitmeyi hiç düşünmeyen bir mantaliteyle maça çıktı ve gol yemesine rağmen aynı mantaliteyi sürdürdü. Aslında Bülent hocanın amacı önde bir oyuncu bırakıp arkada dört oyuncu bulundurarak Beşiktaş’a orta alanda pres uygulamak ve ani kazanılan toplarda kalabalık oyuncularla gol aramaktı fakat oyuncuların fiziki güçleri ve oyun disiplini olarak iyi olması sebebiyle Beşiktaş ı durdurmayı başarsada Erciyes in üretkenlik bakımından vasatın altında kaliteye sahip olması pozisyon bulamamasına neden oldu.

Üç büyüklerimizin şu an görünen farkları Galatasaray ın pozisyonları değerlendirememesi, Fenerbahçe nin az pozisyon bulmasına rağmen değerlendirme oranının yüksek olması, Beşiktaş ın ise pozisyon dahi bulamaması olarak göze çarpmaktadır. Böyle bakıldığında Beşiktaş ın şampiyonluk için işinin hiç kolay olmadığını şu anda ki tek şanslı olduğu durumun ise Galatasaray ın futbolcu teknik direktör yönetici arasında olan ve sağır sultanın dahi duyduğu problemler sebebiyle başarıya uzak olmasıdır. Galatasaray problemleri rafa kaldırmayı başarırsa ikinciliği Beşiktaş ın bu oyununu göze alırsak ele geçirebilir fakat bu sorunlar buzdolabında olmasına rağmen bu kadar kokuyorsa bizim raf meselesini unutmamız daha mantıklı.

Lig bitiminde ilk üçün bu şekilde olması çok muhtemel gözüküyor. Şimdilik milli maç arası verilmekte bakalım sorunlar nasıl çözülecek veya daha ne kadar büyüyecek.

 
Toplam blog
: 20
: 1280
Kayıt tarihi
: 21.02.07
 
 

Üniversite öğrencisiyim. 24 yaşındayım. Siyaseti severim. Futbolu severim. Seviyeli muhabbetler..