Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '11

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaşın muhteşem(?) galibiyeti!

Gruplarda o muhteşem futbol oynayan ve hakkıyla bir üst tura çıkan Gaziantep BB takımı, bu akşam mütevazi bir futbol oynadı. Zaten bir çok futbolcusunu hafta sonundaki Rize maçını düşünerek yedek soyundurmuştu. Buna rağmen Beşiktaş turu geçti tebrik ederiz. Ancak şu bir gerçek ki, eğer ilk maç hiç oynanmasaydı ve yarı final için sadece bu maç olsaydı inanın turu geçen taraf Gaziantep takımı olurdu. Keza Beşiktaş takımında Fernandez, Sivok ve sakatlanana kadar dirençli oynamaya çalışan Onur dışında Beşiktaş klübünde futbol oynama kapasitesine sahip futbolcu göremedik. Eğer Gaziantep 5 gollü biten ilk maçtan sonra bir üst turu kafasında bitirmemiş olsaydı, bu maçtan en azından 1-2 farklı bir galibiyet çok rahat alırdı. 

Israrla söylüyorum, Aurelio, Hilbert, Nobre ve Erhan bu takımda oynayamazlar ve bence oynamamalılar. İlk fırsatta bu 4 futbolcunun bu takımdan gönderilmesi beşiktaşın faydasına olacaktır diye düşünüyorum 

İsmail'in biraz eğitilmeye(!), Almeida'nın kesinlikle motivasyona ihtiyacı olduğu da çok açık. Almeida'nın attığı golden sonra surat ifadesine bakarsanız, tamamen hüzün görürsünüz. Ben Almeida'nın patlama yapacağını düşünüyorum ama ne zaman hiç bir fikrim yok. Gençlerle ilgili çok konuşmak istemiyorum. Hiçbiri açıkçası "bu çocuk süper futbolcu olacak" dedirtemedi bana ama her zaman gençlerden yana olan biri olarak, çok daha iyi olacaklarını tahmin ettiğimi söyleyebilirim. 3-0lık skora rağmen Beşiktaş'lı futbolculara verebileceğim puanlar şöyle: 

Cenk: 7 

Atınç:6 

Sivok:7 

Erhan:5 

İsmail:6 

Aurelio:6 

Fernandez:9 

Doğukan:5 

Muhammed:5 

Nobre:5 

Almeida:7 

Onur:7 

Furkan:5 

Hilbert:5 

Şimdi 3-0 lık galibiyetten sonra bu puanlar verilirmi diyenler vardır. Verilir hemde daha bile kötüsü verilir. Aynı kadro ile yüreği varsa Schuster trabzon maçına çıksın bak ne oluyo benden söylemesi! 

 
Toplam blog
: 14
: 317
Kayıt tarihi
: 10.02.11
 
 

1980 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu bölgede bulunan okullarda tamamlad..