Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '14

 
Kategori
Haber
 

Beykoz Belediye Başkan yardımcıları belli oldu

Beykoz Belediye Başkan yardımcıları belli oldu
 

Salim Öztürk, Muharrem kaşıtoğlu, Muhammed Hanefi Dilmaç,


30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde 3. kez Beykoz Belediye Başkanlığı’na seçilen Yücel Çelikbilek, 5 yıl süre ile görev yapacağı yeni ekibini belirleme çalışmalarını tamamladı.

Çelikbilek’in yardımcılıklarına Muhammed Hanefi Dilmaç, Muharrem Kaşıtoğlu ve Salim Öztürk getirildi.

Muhammed Hanefi Dilmaç Kimdir?

Başkan Çelikbilek, beş yıl Çavuşbaşı Belediye Başkanı olarak görev yaptıktan sonra önceki dönemde da Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Muhammed HanefiDilmaç’ı yenidenBaşkanyardımcısı olarak tercih etti. AK Parti Hanefi Dilmaç’ın Belediye Başkanlığı yaptığı Çavuşbaşı’nda her seçimde rekor seviyede oy alıyor…

1967 yılında Beykoz Çavuşbaşı’nda doğdu. İlköğretimini Çavuşbaşı Merkez İlkokulu’nda, ortaöğretimini Zeytinburnuİmam Hatip Lisesi’nde ve liseyi Ümraniye Nevzat Ayaz Lisesi’nde tamamlamıştır. M. Hanefi Dilmaç halen Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans öğrenimine devam etmektedir. 

1991 yılında Türkiye Diyanet Vakfı’na bağlı Divantaş A.Ş. de Kalite Kontrol Sorumlusu olarak görev yaptı.

1992-2004 yılları arasında Türkiye Diyanet Vakfı İslamAraştırmaları Merkezi’nin çeşitli bölümlerinde yöneticilik görevinde bulundu. Dilmaç, Çavuşbaşı Spor Kulübü ile çeşitli derneklerde kuruculuk ve yöneticilik yaptığı gibi, birçok sivil toplum örgütlerinde aktif rol aldı.

Siyasi hayatı 1993 yılında başlayıp, 2001 yılında AK Parti Kurucu Belde Başkanlığı yaparak devam etmiş olup, 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti Çavuşbaşı Belediye Başkanı seçilmiştir. 2004-2009 döneminde Çavuşbaşı Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüştür. 

M. Hanefi DilmaçMart 2009 Yerel Seçimleri’nde Meclis Üyeliği’ne seçildi ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. 

Muharrem Kaşıtoğlu Kimdir?

Başkan Çelikbilek’in bir diğer önemli tercihi ise MuharremKaşıtoğlu oldu… Kaşıtoğlu’da AK Parti tabanından gelen bir isim… Yenimahalle’de yapmış olduğu seçim çalışmalarında önemli katkılar sağlayan Kaşıtoğlu, önceki dönemde de meclis üyesi olarak görev yapmıştı.

1973 Kastamonu doğumlu olup, 1976 yılından itibaren Beykoz’da ikamet etmektedir.

AK Parti Beykoz Teşkilatı’nın kurucularından olup çeşitlikademelerinde görev almış ve son olarak tanıtım ve medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevini yürütmüştür.

İlk ve ortaokulu Beykoz’da, lise öğrenimini ise Haydarpaşa Teknik Lisesi’nde tamamladı.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ‘İstanbul Araştırmaları’ Bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı.

Kitap yayıncılığı ve dağıtımcılığı alanında faaliyet yapmakta olup, yerel basında yazılar yazmaktadır.

Beykozlu Kastamonulular Derneği’nin kurucu Başkanı olan Kaşıtoğlu, halen TürkiyeBasım Yayın Meslek Birliği Başkanlığı, Yayıncılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanvekilliği ve Beykoz Belediye Spor KulüpBaşkanlığı görevlerini yürütmektedir.

60’lar Hikaye, 70’ler Terane,  80’ler Şahane”, “Edebiyatımızda Beykoz ve Beykozlu Edebiyatçılar”, “Yazmış Bulunduk” isimleri ile yayınlanmış, üç kitabı vardır.

Evli ve üç çocuk babası olan Muharrem Kaşıtoğlu, 2009-2014 döneminde yürüttüğü Beykoz ve İBB Meclis üyeliği görevine, 30 Mart 2014’te tekrar seçilmiştir.   

Salim Öztürk Kimdir?

Yücel Çelikbilek’in ekibine dahil ettiği bir diğer isim ise SalimÖztürk oldu… Salim Öztürk’de önceki dönemde görev yapan sevilen bir isimdi…

1966 Beykoz doğumlu. Aslen Giresunlu. İlkokulu HacıNuman İlkokulu, Ortaokulu Fevzi Çakmak Ortaokulu, Liseyi Anadoluhisarı Ticaret Lisesinde okudu. Anadolu ÜniversitesiAçık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1987 yılında mezun oldu. 1983-1992 yılları arasında ticaretle uğraştı. 1994 yılında mesleki stajını tamamlayarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Belgesini aldı. 1994 yılından bu yana Mali Müşavir olarak çalışmakta olan Öztürk, BeykozGiresunlular Derneği’nde bir dönemi başkanlık olmak üzere 1989- 2004 yılları arasında görev yaptı. Beykoz Eğitime Destek Derneği’nin kurucularından biri olup halen bu derneğinDenetim Kurulunda görev yapmaktadır.

Beykoz Belediyesi 6. Dönem meclis üyeliği, Plan Bütçe komisyonu başkanlığı ve Encümen üyeliği görevinde bulundu. Orta düzeyde İngilizce bilmekte. Evli 2 çocuk babası.

www.dostbeykoz.com

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..