Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '14

     
    Kategori
    Yazılım
     

    Bilgisayarı İnternetten Öğrenin!

    Bilgisayarı İnternetten Öğrenin!
     

    bilgisayardersleri


    Eğer şuan bu yazıyı okuyor iseniz siz de bir bilgisayar kullanıcısısınız demektir. O zaman bu yazıyı iyi okuyun derim!

    Evet! Günümüzde birçok insan artık bilgisayar kullanıyor. Tabi ki internet de. Bilgisayar başındaki en uzun süreyi de sosyal medya hesaplarında vakit öldürmekle geçiriyoruz. Kimileri ise de oyun oynamakla tüketiyor zamanını.

    Bilgisayara bu kadar yakın olup, çağın bu kadar gerisinde kalmaya ne diyorsunuz peki?

    Hepimiz bilgisayarı açmasını biliyoruz. Sonra internet tarayıcımıza tıklıyoruz ve arama motoruna hangi sosyal medya sitesini kullanıyorsak onun adını yazıp siteyi açıyoruz. Kullanıcı adı ve parolanın ardından hesabımız geliyor karşımıza ve kapattığımızda bir bakıyoruz ki kaç saat geçmiş aradan.

    Elbette herkesin görüşü farklıdır. Bir kısım film izlemeyi, bir kısım oyun oynamayı, bir kısım sohbet etmeyi bir kısım da sanal alemden uzak olmayı seçebilir. Bu gayet normal. Ama asıl dikkat edilmesi gereken madem ki bu kadar internete meraklıyız; neden bilgisayarı daha iyi, daha yararlı kullanabilmek için araştırmıyoruz.

    Gereksiz birçok şeyi araştırırken; bize bu teknolojiyi, bu imkanı sunan bilgisayarı ne kadar iyi kullanabiliyoruz. İşte hepimiz internet bağımlısı olmuşken bilgisayarın daha 10 da 1'ini bile kullanmayı bilmiyoruz.

    Günümüz teknolojisinde artık bilgisayarı öğrenmek için kurslara,okullara da gitmeye gerek kalmadı. İnternet üzerinden ders anlatan birçok web sitesi yer almakta. Bu sitelerde bilgisayar kullanımı, site yapımı, yazılım dersleri ve bilgisayar programları hakkında A'dan Z'ye en ince ayrıntısına kadar detaylı anlatımlar yapılıyor.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 173
    Kayıt tarihi
    : 22.04.14
     
     

    Üniversitede Sosyoloji bölümü okumaktayım. Web tasarım bölümünü bitirdim. C# dili ile oyun tasarl..