Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '21

 
Kategori
Projeler
 

BIOLOGY IN ESSENCE

Sınırları ortadan kaldıran, paylaşmayı ,işbirliğini yardımlaşmayı  ön planda tutan Etwinning projelerinde  Türkiye- Azerbaycan ortaklığıyla BIOLOGY IN ESSENCE projesinde EMİNE TÜRK öğretmenimle beraber  kurucu ortak olarak  yer almaktan gurur duyuyorum.

Ekim ayında başlayan projemizde ;  bugüne kadar biyoloji alanında önemli buluşlar yapan bilim adamlarımızı öğrencilerimizin ulusal takımlarda tanıtmalarına mentörlük etmek , web2 araçları ile müfredat konularını öğrencilere daha eğlenceli ve kalıcı bilgi haline getirmek , teknolojiyi eğitimle iç içe getirmeye çalışarak öğrencilerin ilgi alanlarını genişletmek, farklı ülkelerdeki öğrencilerle paylaşım yaparak özgüvenlerini ve dil gelişimlerini  arttırmaya yönelik etkinliklere yer verdik.

8 ay sürecek olan projemizde çevre sivil toplum kuruluşları ile de online gerçekleştirecek olan görüşmeler planladık. Öğrencilerimizin merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulacakları bu görüşmelerde sürpriz etkinliklerimizde gerçekleşecek.

Evde geçirmek zorunda kaldığımız bu günlerde okullarımızda öğrencilerimizin gözlerine  bakamasak ta,uzaktan da olsa rutin hayatlarına bir heyecan getirmek için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda beraber çalıştığım NUBAR QURBANOVA, SİBEL TEPEGÖZ ÜRET, SİBEL GAZAN , SEDEF KOCAMAN, RUKİYE YILMAZ VE HAKAN YILDIRIM  öğretmenlerime de özverili çalışmalarından dolayı  teşekkür ediyorum.

Güzel çalışmalarla yeni etkinliklerimizle buluşmak üzere…..

 
Toplam blog
: 2
: 140
Kayıt tarihi
: 06.01.21
 
 

2002 yılında başladığım öğretmenlik mesleğime salihli imkb mtal de biyolji öğretmeni olarak devam e..