Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Bir Erdoğan bir de Seda Sayan

Bir Erdoğan bir de Seda Sayan
 

İkisi de tuttuğunu koparan cinsinden..Pes etmek nedir bilmezler..Hep zirvedeler, hep zirvede kalmayı başarırlar. Yenilgi ve ikinci adam olmak yoktur niteratürlerinde.. 

İkisinin de hitabet yetenekleri mükemmeldir..Toplum ve bireylerle nasıl konuşacaklarını iyi bilirler..Güven verme konusunda ikisi de number one'lar.. 

Erdoğan ve Sayan'dan söz ediyorum.. 

Erdoğan tam bir karizma adamıdır..Yağmasa da gürlemesini biliyor..Hem iç, hem dış siyasetinde görüyoruz bunları..Köy evinde, odun sobasının arkasında bağdaş kurup oturmasını bilen bir siyasetçidir..Gerekirse mahalle arası maç yapan çocukların aralarına girer, onlar gibi oynar, onlar gibi konuşur, onlar gibi olabiliyor..Siyaset arenasında ikinci adam veya muhalefette kalmak yoktur o'nun için..On yıldır hep birinci, hep birinci.. 

Seda Sayan da öyle değil mi dır? 

Yaklaşık 20 yıldır hep TV'de..Hep önde, hep ileride, hep zirvede..Kadın zirvede kalmayı ilke edinmiş bir kere..Yılmıyor, bıkmıyor. Yaz demiyor, kış demiyor çalışıyor. Tatil dönemlerinde de temposunu düşürmüyor.(.İnsan yılda en az bir ay tatil yapmaz mı böyle bir konumda? Demek ki para kazandıkça dinlendiklerini düşünüyorlar bazı insanlar.) 

Ama o şekilde, ama bu şekilde Sayan hep bir numara olmuş Televizyon ekranlarında..Bizler izlemiyor olabiliriz fakat müthiş bir izleyici kitlesi var Sayan'ın..Hayranları üst boyutlarda. Üstelik seyircisi güveniyor Seda Sayan'a.. 

Önemli değil mi dır güven verebilmek? Çok önemlidir..Sayan bunu da başarıyor. Seyircisiyle yakın teması iyidir..Onların dilinden konuşmasını iyi beceriyor..Bedava doğurtacağım diyor, burun estetiğinizi yaptırtacağım diyor ve elde etmek istediği reyting'ı alıyor tıpkı Erdoğan'ın oy arttırdığı gibi.. 

"Ben güzelim" diyor Seda Sayan.."Beni seyrederseniz pişman olmazsınız" diyor ve seyrettiriyor kendisini.. 

İki ünlü arasında bu kadar mı benzer yönler örtüşür? 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..