Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '15

 
Kategori
Deneme
 

Bir kadının en güzel yeri neresidir?

Bir kadının en güzel yeri neresidir?
 

Kadın güzelliği ile ilgilenenler kadının belli yerlerini öne çıkarırlar. Örneğin işte dudakları, saçları, endamı, memeleri, kalçası vs. Fakat bir kadının neresinin en çok ilgi çektiği konusunda kesin yargı yok. Bir ressam mesela bir kadının tümünü değil de bir kısmını resmetse neresinin tablosunu yapardı? Ressamına, ressamın zevkine göre değişir.

Bilinmeli yani, güzel olmak şartıyla kadının en ilgi çeken vücut güzelliği neresidir? Yani siz bir erkek olarak kadının neresine ilgi duyarsınız?

Ben kadını bir bütün olarak alırım diyenler pek doğru söylemiyorlar; çünkü kadının bazı yerlerinin ilgide ve güzellikte öne çıktığını hatta kadın vücudunun bu yer ile özdeşleştiğini biliyoruz.

Kalçaları güzel bir kadın sanatçımız için “bayan bacak” denmişti. Erkekler kadınların vücudunun belli yerlerini öne çıkarırlar. Sadece cinsel anlamda da değil. Bir erkek mesela bakışları der.

Ancak kadının en güzel yeri deyince cinsel bakış ön plana çıkar. Ve her kadının vücudunun bir ya da birkaç yeri daha güzeldir. Genel olarak dudak, meme, kalça gibi seks objesi yerler favoridir. Oysa güzel bir kadında çok fazla güzellik sayabilirsiniz. Saçları, bakışı, gülüşü, boynu, endamı, ince beli, göbeği vs. Her hangi bir kadının güzel olan bir yerini konuşmuyoruz; kadında gerçekten güzel olmak şartıyla vücudun neresi ön plana çıkar?

Bu biraz da erkeğin kadının neyini sevdiğine bağlıdır. Yine de kadın güzelliği deyince çoğumuz seksi düşünürüz. Böyle düşününce de kadında cinsellik çağrıştıran yerler ön plana çıkar. Kadının vücudu topluca bakılsa da her tarafı aynı çekicilikte olmadığından bazı bölümler öne çıkar.

Kadını insan olarak ele aldığınızda fazla güzelliği yoktur. Kadın olarak ele almanız hatta soymanız gerekir. Ancak biz yine de aynı noktaya geliyoruz her türlü durumda favori olan güzellik merkezi neresidir? Mesela erkekler kadınların neresine bakarlar? Bizim gördüğümüz erkekler kadınların bacaklarına ve kalçasına bakıyorlar.

O halde favori güzellik merkezi kadında kalçadır. Sanki kadın bütün hazinelerini buraya saklamıştır. Tabii ki dudaklar, memeler, yüz güzelliği, saçları, tavrı, gülüşü… Yani kadında güzellikler saymakla bitmez. Tabi anlayan için.

Kadının favori güzellik merkezi bilinmelidir. Kalça favori çıktı. Kalçası güzel değilse güzel olan diğer yanlarına yönelinir. İkinci favori güzellik merkezinin bizzat vücudun kendisi olduğu(ten güzelliği) memelerin ve dudakların daha sonra geldiği görülür.

İnsanlar fazla üzerinde durmazlar ama omuz başı ve boyun (arka kısmı)göbek, gerdan(meme arası çatal) dolgun dudaklar yanaklar ilgi çekmektedir. Kadının güzelliğini anlatıp heykelini dikecek değiliz. Kadının güzelliği erkekleri ilgilendirir ve erkekler de kadın güzelliğine cinsel açıdan bakarlar.

El ve ayakların ne kadar güzel olursa olsun önemli olduğunu düşünmüyorum. Bunlar çok çirkin olursa ancak dikkat çeker. Yani erkekler kadının el ve ayaklarına bakmazlar.

Bunları niye yazıyoruz… Kadın kendinde var olan güzellik merkezini öne çıkarmalı. Ancak böyle güzel olabilir. Güzel olmayan, olsa bile normalde de favoriler gurubuna girmeyen vücut bölümleriyle uğraşmamalıdır. Örneğin omuz başı ve boynu güzelse eşini çıldırtmak için burayı saçlarıyla doğal ve çekici şekilde ortaya koymalıdır.

Her yanım güzel olsun diye bir şey yok, bu mümkün de değil. Kadınlar nerelerinin güzel olduğunu bilir de favori güzellik merkezleri konusunu bilmez. Bir kadın sanatçımızın argo tabirle kıvırarak oynayıp şarkı söylemesi o pozisyona uygun kalça durumu nedeniyle TV’leri sallamış neredeyse erkekler arasında fenomen olmuştu. Oysa o kadın en güzel kalçalı kadın değildi.

Favori güzellik merkezlerinin (kalça-bacak ama daha ziyade kalça, vücudun kendisi, memeler, dudaklar, omuz başı boyun-boyunun arka kısmı-dolgun yanaklar ve yüz, göbek, ince bel, saçlar, gözler, bakışlar-gülüş, biraz kollar-eller ve ayaklar normal güzellikte olabilir- ten yapısı rengi yumuşaklığı kokusu, meme çatalı ve gerdan, sırt, genel dolgunluk-çok zayıf vücut güzel değil çünkü güzelliği yaratan et- nazlı edalı kıvrak hareket, endam, kulaklar burun fazla etkili değil, kirpikler, yüz güzelliği vs vs) kadın güzelliğini oluşturan unsurlar olduğu bilinmeli ve en favoriden başlayarak bunlar üzerinde durulmalı.

Gerçekçi olalım şimdi örneğin kimse bir kadının elleriyle ilgilenmez. Romantik durumlar aşk halleri içindir. Favori denilen güzellik merkezi en favoriden başlayarak sizde varsa oranızı eşinize sevgilinize ve mahsuru yoksa güzel kadın olarak görülmek için bakmak görmek isteyenlere en can alıcı şekilde sunarsınız. Çünkü ancak böyle güzel kadın olursunuz. Favori güzellik merkezlerini (kalça, vücut, meme, dudak vs)bu şekilde gösteremiyorsanız saklı kalsın sorun değil. Meraklıları onu arar bulur. Böyle şeyler elbiseler altında saklı kalsa da ilgi çeker. Çünkü vücut kendini saklayamaz. Hatta meraklıların fantezileri de ekleneceği için gizemli bir güzellik oluşur. Bu arada belirtelim dolgunluk güzelliktir.

Demek ki favori güzellik merkezlerinden en güzel olan kadının en güzel yeriymiş. Yani düşünün bu favori yerler çok güzel olmasa da dikkat çeker. Kadın cinsel bir varlıktır. Bu nedenle de kadın güzelliği deyince cinsel objeler öne çıkar.

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..