Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '09

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Birden fazla kişisel gelişim eğitimi almak isteyenler için

Bize değişimin hep zor olduğu öğretildi. Peki gerçekten öyle mi? Aşağıda değişimin ne kadar kolay olabileceğiyle ilgili detaylı bilgiler bulacaksınız. Değişebilirsiniz! Düşüncelerin ve duyguların dönüşümü için gereken yöntemler ile istediklerinize kavuşabilir, mutlu, huzurlu ve neşeli bir insan olabilirsiniz.

Maddi sıkıntılarınız, kilo problemleriniz, sigara bağımlılığınız, yaşadığınız olumsuz hatıralar, içinde bulunduğunuz durumlar, fobileriniz, sağlık sorunlarınız ya da takıntılarınız. Artık bunları çözebilecek araçlara sahip olabilirsiniz. Aşağıda okuyacağınız teknikler, arzu ettiğiniz durumlara kavuşmanız için kullanabileceğiz çok etkili araçlardır. Hayatınızı değiştirmek sizin ellerinizde ve bunu yapmak için artık beklemeye ihtiyacınız yok.

Seçilen eğitimler kişilere özel programlar halinde düzenlenir. Gün ve saat ayarlaması kişilere uygun zaman diliminde gerçekleştirilir. Eğitim esnasında yöntemler aktarılmakla kalınmaz, bol uygulama ile içselleştirilmesi sağlanır. Öğrenen kişiye sorular sorulur, uygulama yaptırılır, yöntem aktarıldıktan sonra öğrenen kişiye anlattırılır. Bütün bu fonksiyonlar sayesinde etkin bir öğrenme modeli oluşturulur. Yöntemler kişinin hayatına adapte edilir. İncelikleri ve karşılaşabileceği engeller ifade edilir ve çözüm yolları belirtilir. Birden çok tekniğin öğretilmesi, araç çantasının dolu olmasını sağlar ve takıldığı yerde esneklik göstermesini ve diğer tekniklerden faydalanmasına sebep olur.Çünkü esneklik değişimin anahtarıdır.

Seçtiğiniz yöntemlere göre öğrenebilecekleriniz:

- Kişisel gelişim alanında çok etkili teknikleri öğrenmek.
- Kalıcı ve köklü değişim sağlamak.
- Hızlı ve net sonuçlar almak.
- Fobi, korku ve kaygılardan kurtulmak.
- Zihinsel kökenli fiziksel hastalıklardan kurtulmak.
- Depresyon, iç sıkıntısı, amaçsızlık gibi duygulardan kurtulmak.
- Panik atak, sosyal fobi gibi durumlardan kurtulmak.
- Kontrol edilemeyen öfke, kıskançlık gibi sorunlardan kurtulmak.
- Sağlık sorunlarınıza "kendi enerjiniz" yoluyla destek olmak.
- Daha iyi, daha mutlu ve huzurlu hissetmek
- Duygusal, zihinsel ve fiziksel blokajlarınızı aşmak.
- Maddi sıkıntı ve parasal blokajların çözülmesi.
- Laf kalabalığından arındırılmış tekniklerin saf bir biçimde aktarılması.
- Bol uygulamanın yapılması.
- Doğru nefes almak.
- Şifa tekniklerinin öğretilmesi.
- Anlatılan yöntemlerin içselleştirilmesi.
- Duygu ve düşüncelerin oluşum yapılarının açıklanması, bunların nasıl dönüştürüleceklerinin aktarılması.
- Yaratıcı düşünce süreçlerinin aktifleşmesi.
- İçsel huzur ve neşenin oluşması.
- Enerjik bir yapı ve motivasyon halinin meydana gelmesi.
- Karşı cins ile ve insanlarla olan ilişkilerin düzelmesi.
- Kilo problemlerinin çözülmesi.
- Sigarayı bırakmak ve o esnada başka bir bağımlılık üretmemek. Ör: sigarayı bırakıp, aşırı yemek yemeye yönelmemek vb.. Ayrıca Sigarayı bırakmanın getirdiği duygusal gerilimin çözülmesi.

Yukarıda sadece bazılarını yazdığım durumlar ve daha ötesi için Birebir eğitimlerime katılabilirsiniz. Eğitimlerin içerikleri ve fiyatları aşağıda açıklanmıştır. Daha fazla detaylı bilgi için bulentnlp@yahoo.com dan bana ulaşabilirsiniz. Mail vasıtasıyla telefon numaramı da alabilirsiniz.

Eğitimler:

Deep PEAT ve Deep PEAT 3: Deep PEAT yöntemi, yaşadığımız olaylar nedeniyle oluşmuş olan, duygusal ve düşünsel sıkıntılarımızı çok etkili bir şekilde dönüştürme tekniğidir. Vücuttaki enerji meridyenlerini ve nefes'i kullanır. Bununla beraber, duyguların temelini oluşturan zıtlaşmış durumları temizler. Ör: Öfke ve Sakinlik gibi... Bu zıtlıklar temizlendiğinde, huzur, neşe ve akış hali kişinin hayatına kök salar.
Deep PEAT 3 yöntemi ise, olumsuz duygular boşaltıldıktan sonra istenilen karakter yapısının entegrasyonunu sağlar. Entegre olan yapı, kişide doğal bir süreç olarak ortaya çıkar. Örneğin: Deep PEAT kullanarak belli bir durumda ki korku boşaltıldıktan sonra Deep PEAT 3 kullanılarak cesaret ve atılganlık karakteri entegre edilir. Böylece oluşan boşluk pozitif etkiyle doldurulup, korkunun tekrarlaması imkansız hale getirilir.
Eğitim ücreti: 250 YTL.

PRECISION: İstediklerimizi tezahür ettirmenin, dileklerimizi gerçekleştirmenin sanatıdır. Hedefe ulaşmanın mükemmelleştirilmiş yoludur. Para, maddiyat, sağlık, iç huzuru vb. konularda mevcut olan blokajları temizler ve hedefe ulaşma yolunda mükemmelleştirilmiş bir sistem sunar.
Eğitim Ücreti: 250 YTL.

KUANTUM NEFESİ: Bir çok özel ritmik nefeslerin kullanıldığı, doğru nefes almayı öğreten ve nefesin oluşturduğu yoğun enerjiyi kendimize şifa amaçlı yönlendirip kullanabileceğimiz çok etkili bir şifa ve nefes tekniğidir.
Eğitim Ücreti: 200 YTL.

EFT (Emotional Freedom Techniques): Duygusal blokajları temizleyen ve Amerika'da çok geniş bir kullanım alanı bulunan ve psikologlar tarafından da uygulanmaya başlanmış etkili bir kişisel gelişim tekniğidir.
Eğitim Ücreti: 200 YTL.

EmoTrance ve Sedona Yöntemi: Günlük hayata adapte edilip her ortamda kullanılabilecek serbest bırakma metodlarıdır. Basit ve çok etkilidirler. Bloke olmuş olumsuz duyguları dönüşüme uğratırlar.
Eğitim Ücreti: 100 YTL.

HUNA Yöntemi: Hawaii yerlilerine ait olan bir tezahür ettirme çalışmasıdır. İstek ve dileklerin; Bilinç, bilinçaltı ve yüksek benlik dengesi sağlanarak. Nefesin yoğunlaştırdığı enerjiyle desteklenmesi ve fiziksel alemde oluşmasını sağlar. Blokaj çözen tekniklerden birisiyle beraber öğrenilmesi tavsiye edilir.
Eğitim Ücreti: 50 YTL.

 
Toplam blog
: 46
: 881
Kayıt tarihi
: 11.01.09
 
 

Emotional Freedom Techniques (EFT), Deep PEAT, Bilinçaltı Enerji Salınım Tekniği (BEST), Sedona Yönt..