Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

Birlik beraberlik söylemleri kandırmaca, halklar özgür olsun yine barış olsun

Birlik beraberlik söylemleri kandırmaca, halklar özgür olsun yine barış olsun
 

Barış olsun mu diyorsun, Kürdü azat et bitsin bu iş! Gurup Tello’ya şarkı yaptırmışlar! Sözde kardeşlik şarkısının sözleri esaret zincirinin halkalarıdır anlayana. Milletlerin bağımsızlık, insanların da özgürlük hakkıdır. Halkları esir insanları köle yaşatmak isteyenler kardeşlik masallarıyla yüzyıllardır insanları uyuttular.

Var olmak için, nasıl yaşayacağına karar vermek için senden mi izin alacak! Savaşta mı esir aldın, esir pazarında satın mı aldın! Adam paramparçaysa ona ne senin devletinin bütünlüğünden.  Vatanın bütünlüğü dediğin şey yavrusu için ağlayan annenin bir damla gözyaşına değmez!

PKK katil, ancak Kürt davası haklıdır… Terör Türkiye’yi yöneten güçler tarafından kasten bitirilmiyor. Çünkü savaş devam ettiği sürece kazanıyorlar. Silah satılıyor, oyları artıyor, itibarları yükseliyor… PKK da dıştan destekli, Türkiye’yi yöneten güçler de… Saf saf milliyetçilik nutuklarına kanıp sazan gibi atlıyorsunuz!

Milliyetçilerin işine geliyor. Vatanseverlik (ne demekse) duygularını tatmin ediyorlar. Din mensuplarının da işine geliyor “birlik beraberlik” diyor. Hay kör olası niye biriniz Türk, diğeriniz Kürt yaratıldınız! Olsun, üst üste koyarız, aranıza da biraz Mevlana çokomeli… Ülkeyi soyanların daha çok işine geliyor; çokomel satıyorlar çünkü! Milliyetçi ülkeyi kurtardı mı? Yok. Dindar dinini kurtardı mı? Yok. Ülkeyi soyanlar malı götürdü, biz öldük!

“Kürtlere özgürlük vermeyelim, birbirimizi öldürelim; barış Kürdistan demek, savaşa razıyız!” İnsanların yaşadıkları topraklar kendilerinindir; orada ne yapacaklarına kendileri karar verir.  Kandil’de terörist Sultan “bu işin başka yolu yok muydu?” diyor. Bize göre var da ağalara göre yok!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..