Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '10

 
Kategori
Siyaset
 

Birlik olun

Meclis çalışmalarınızdan kalan zamanınızda kapılardan dışarı çıkınız! Büyük ve heybetli genel merkezlerinizden, il başkanlığı binalarınızdan, ilçe başkanlıklarınızdan dışarı çıkınız, tüm koltuklarınızdan kalkınız! Bu milletin koca ve yüce bir millet olduğunu siz de bir arada bir fotoğraf çektirerek bize buna gerçekten inandığınızı gösteriniz!

Milyonluk partilerimizin milyonluk mitinglerini egolarınızdan vazgeçip yalnızca Türk bayrakları ile düzenleyiniz! İnandırın bizi! Sizin bu ülke için savaştığınıza inandırın! İktidarın yolu bizden geçiyor. İktidarın yolu halkın alın terinden, nasırlı ellerinden, bitmeyen umudundan, Allah’ına, devletine, kendine olan inancının gücünden geçiyor. Bu gücü birleştirin! Güçlerinizi birleştirin! Güçlerimizi birleştirin! Az konuşun; ama çok iş yapın! Meydanları zapt etmeden iktidarı almamız mümkün değil! Haydi uyanın! Uyanın! Milyonları demokratik haklarını kullanmaya teşvik edin! Sıcak odaların kapılarını açın, soğuk sokaklardaki sıcak insanlarla kucaklaşın!Ey vekillerim, büyüklerim!

Ey Türk Milleti'nin yüce meclisinde ellerinde vekâletimiz olan sayın muhalefet milletvekillerimiz! Bu çağrıyı boş bir haykırış sanmayın. Bu yazı tüm muhalefet partilerine sesimiz duyulana kadar postalanacak. Yıllardır iktidar olmadınız. Halkın güvenini istiyorsanız, bayrağımız, dinimiz, imanımız; dinliyim diyen dinsizlerin gaspında. Bizim Mustafa Kemal’in gölgesinde, dinimiz ve her türlü şerefimiz de güvence altındadır; ancak biz Türkiye Cumhuriyeti’nin asla zarar görmesini istemiyoruz. Mustafa Kemal’in her gün hakarete uğramasına, vatanın parçalanmasına artık tahammül edemiyoruz. Biz halkız. Bu defa güvenimizi kazanın, bizleri mecliste sahipsiz bırakmayın. Aksi takdirde halk olarak sandıkta da biz sizleri sahipsiz bırakmaya kararlıyız. Eğer gerçek milliyetçi, Atatürkçü ve Cumhuriyetçiyseniz, bugünü 19 Mayıs 1919 sayar; vatan için, halk için, vatanımızın geleceği olan çocuklarımız için muhalefet partileri olarak bu seçimde birlikte hareket edersinizAtamızdan devraldığımız bayrağı çocuklarımıza (toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti anlayışı ile) bırakarak, çocuklarımızın Cumhuriyetimizi (Türkiye Devleti’nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün, dili Türkçe, bayrağı şekli kanunda belirtilen beyaz ay yıldızlı al bayrak, milli marşı İstiklal Marşı ve başkenti Ankara olarak) sürdürebilmeleri için, siz liderler birbirinize tahammül ederek tarihe geçen liderler olabilirsiniz.

Biz halkız. Biz artık saçma politikalar ve saçma kavgalar istemiyoruz. Birleşin ve bizler de birleşelim etrafınızda…
Chp Atatürk’ün yadigârı, Kurtuluş Savaşı’nın hatırası ve eseri. Mhp Türklüğün savunucusu ve yılmaz bekçisi. Negatif düşünceleri bir kenara koyun ve bu duygularla birleşin. Biz halkız istiyoruz. Siz şeytanın bacağını kırıp omuz omuza verirseniz, Türk’ün zorluklar karşısında Mustafa Kemal’ler dirilteceğinin işareti olarak belleklere kazınacaksınız ve düşman kaybolup gidecek.Haydi, bu vatanın hatırına birleşin. Biz halkız istiyoruz. Birleşin! Bu vatan koltuk sevdasından kıymetlidir. Bu vatan hepimizin yegâne cevheridir. Nefsinizi ayaklar altına alın, sırt sırta dayayın. Bakacaksınız ki biz Türkler arkanızda ve her zaman yanınızda olacağız. Hadi bizi güldürün, muradımıza erdirin. Namusumuz, şerefimiz, bayrağımız, vatanımızın ve Mustafa Kemal’in hatırına hadi birleşin! Bizim bayraklarımız ellerimizde hazır. Ya sizin? Cesaretiniz ve yüreğiniz hazır mı?Bugün 19 Mayıs 1919’dur…VATANIN BEKASI İÇİN BİRLİK İSTİYORUZ!

NOT: Bu çağrı, TBMM içerisindeki tüm milletine sadık vekilleredir!

 
Toplam blog
: 17
: 606
Kayıt tarihi
: 02.12.09
 
 

ATATÜRKÇÜ, FENERBAHÇELİ, ..