Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '20

 
Kategori
Güncel
 

BİTMEK BİLMEYEN HAÇLI SEFERİ

Emperyalistlerin yıllardır değişmeyen maşaları iki devlet elinde silahla ortaya çıkınca olan Türk’e oluyor, Müslüman’a oluyor, bize oluyor. Bir tarafta Ermenistan yıllar önce, Asala vardı hani; PKK’dan önce, Ermeni terör örgütü. Eski Taşnak ve Hınçak örgütünün devamı niteliğindeydi. Peki, aslında o örgütler ne zaman, nasıl ve ne şekilde doğmuştu? Fikri altyapısı, maddi imkânları, silahı ve parayı nereden bulmuştu? Parayı veren düdüğü çalar demiyor mu? Hoca Nasreddin? Sadece para yeter mi?

Daha önce olduğu gibi, yine yeniden bir şekilde ortaya çıkarılmıştı.

Bir çoban bir köyü basıyor halkı tehdit ediyorsa, köyü basan aslında o çoban değildir. O bir garip çobandır.

Evcil bir köpek, köyünüzde size saldırıyor ve sizden hiç korkmuyorsa güvendiği bir sahibi vardır. Normalde insanı gören çoğu hayvan kaçar.

Bir sürünün yanına yaklaşırken, dikkatli olmak gerekir. Köpek ve çoban o sürünün koyunlardan önce iki önemli koruyucusudur. Diyelim çoban uyuyakaldı, o zaman köpek vardır. Hem öyle bir tane falan da değil, dört bir tarafında durur, kurtlara karşı gelmezler sadece, dağ başında sürü hırsızları da olur. Hep şehirde olacak değil ya…

O çoban gider öbür çoban gelir. Arkasında kim vardır? Elbette onu kışkırtan, koruyan ona güvenceler veren bir ağa vardır. Bu devletler de öyledir aslında. Ermeniler ve Yunanlıların son zamanlarda devreye girdiyse, burada hedef Türkiye’dir. Değişmez gerçek nedir? Maşa kendisi, kendi başına bir faaliyette bulunamaz. Ekonomisi bitik, teknolojisi olmayan bir ülke ya da ülkeler olan Yunanistan ve Ermenistan’ın tekrar ideallerinin hortlaması, kiralık katil rolüne soyunması, ona ya da onlara ne kazandırır? Elbette efendisi adına çalıştığından kendi payı gerçek payın yanında devede kulak kalacak bir beklentidir. Bu iki devlet aslında acınacak durumdadır. Neden diye sorulacak olursa; siz ki binlerce yıllık geçmişe sahip olun, sonra o kadar acınacak hale düşün ki daha dün tarih sahnesine çıkan güçlerin oyuncağı, kiralık katili olun. Bir millet bundan daha aşağı seviyeye nasıl düşebilir?

Bu milletlerin içinde elbette gerçeği gören ve bilenler vardır. Zannediyorum ki sesleri o kadar kısıktır ki seslerini çıkaramaz durumdadırlar. İki kadim millet ola ola emperyalistlerin uşağı, maşası, onlar adına kiralık katil olduysa böyle bir durum bir millet için dip yaptığı seviyedir.

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..