Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Biz size inanamaya devam edeceğiz

Dünkü maçtan sonra Fenerbahçe için şampiyonluk umutları tavan yapmıştı. Bugün gelen Alex ve Volkan'ın da oynayabileceği haberleri ile morallerin tavan yaptığı camiada herkes galibiyetten emindi. Ancak sonuçta bir derbi maçı rakibinizin sahasında oynayacaksınız ve hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. Aykut Kocaman Alex'in oynayabilecek duruma gelmesi ile takımla anrenman yapmayan bir adamı 11'de sahaya sürmesi ile adeta intihar etti. Volkan'ın oynaması risklide olsa takıma güven vermesi açısından çok doğruydu. Ancak Alex'i oynatırken cezası biten Emre'yi yanında oturtması anlaşılır gibi değildi. Hem Semih ve Alex'i bir arada oynatıyorsan bunlara bir de ne yaptığı belli olmayan Selçuk da sahada olunca Fenerbahçe orta sahası işlemez oldu. Bir de son haftaların formda oyuncusu Baroni bugün vasatı geçemeyince işler iyice zorlaştı. Ama herşeye rağmen maça iyi başlayan pozisyonlar bulan Fenerbahçeydi.Ancak ilk yarının son dakikasında bir anlık hatalar zinciri ile gelen gol bile Aykut Kocaman'ın aklını başına getirmeye yetmedi.

2. devreyede aynı 11'le çıkan Kocaman Fenerbahçe camiasının şampiyonluk hayallerini kaf dağının arkasında bir yerlere gönderiyordu. Gökhan'ın sakatlığı ile mecburen bir oyuncu değişikliğini Özer ile yapmak zorunda kalınca fazla bir hamle şansıda kalmıyordu. Selçuk-Emre değişikliği aslında maça başlarken olması gereken bir değişiklikti. Zaten Emre girdikten sonra en azından topa daha fazla sahip oldular ama Beşiktaş çok iyi set oluşturarak oyun disiplininden bir an olsun bile kopmadı. Ernst Alex'e adeta yapışık oynayarak zaten sakatlıktan yeni çıkmış ve tedirgin olan Alex'i sahadan sildi. Aykut Hoca'nın son değişikliği son 2 maçın kahramanı Stoch'u oyundan alarak yerine Bienvenü'yü almak oldu. Ancak mükemmel mücadele eden Beşiktaş savunması onu da topla hiç buluşturmadı.

Şimdi eline geçen bu fırsatı elinin tersiyle iten Aykut Kocaman ve futbolcuları aslında çok fazla bir şey kaybetmiş değiller. Son 2 maçı kazanarak yie şampiyon olabilirler. Ancak bu kadar badireden sonra onların bu mücadeleyi bugünlere kadar getirmeleri bile bizim için yeteri kadar gurur ,bazı rakiplerimiz için de korku kaynağı olmuştur. Artık bu saatten sonra şampiyon olamasalar bile hatta kupayı da kaybetseler mücadelelerini son ana kadar getirdikleri için hepsinin gözlerinden öpüyorum.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..