Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Bloglarda çok okunmanın sırları

Bloglarda çok okunmanın sırları
 

Bloglarda çok okunanlar listesinde yer almak isterseniz iki yolu takip edeceksiniz. 

Bunlardan ilki sürekli olarak TV, dizi, oyuncular gibi televizyon dünyasında izlenen  programlar hakkında yazaksınız, okunma oranınız ikiye katlanır. Örnek Millyet Blog'da bugünlerde en çok okunanlar listesinin başına bakılabilir.

İkinci yol ise cinsellik ve sağlık konularında içeriklere sahip yazılar yazacaksınız.

Cinsel tatmin nasıl olur, cinsellikte sorunlar nasıl çözülür, cinsellikte bilinen yanlışlar, kadınları nasıl tavlarsınız ya da etkilersiniz, göğüz büyültme, penis büyültme, güzellik, çekiciliği artırma yolları konularında yazarsanız bir de ekte yer alan resimdeki gibi bir resim eklerseniz reytinginiz fırlar gider.

Bir de gerçek blog yazarları vardır ki onlar çok okunurlar çünkü günü ve günlük olayları takip ederler ve düzgün, güzel ve özet yorumlar ve katkılar sağlarlar. Onlar tabii ki bu söylediklerimizin dışında ve bloglarımızda da top 10 listesinde bu tip yazarlarımızdan sürekli vardır. 

Bir keresinde Angelina Jolie ile ilgili blog yazmış ve blog'a da angelia'nın derin göğüs dekolteli bir resmini koymuştum. İnanılmaz derecede 1-2 gün içinde 5000'e yakın okunmuştu. 

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..