Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '08

 
Kategori
İzmir
 

Bostanlı buluşmasına bekliyoruz.

Bostanlı buluşmasına bekliyoruz.
 

O gün Bostanlı semalarında bir uçurtma gibiydik.


Ülkemizi dolayısıyla kentimizi de etkisi altına alan soğuk hava dalgası yerini güzel günlere bırakacak gibi gözüküyor. İlgili meteroloji sitelerinden edindiğim bilgilere göre bugün İzmir'de beklenilen en yüksek sıcaklık 14 oC en düşük sıcaklık ise 2 oC olarak tahmin edilmekte. Yarın 15 oC , Cuma 16 oC sıcaklık tahmin ediliyor. Bu değerler 1975-2006 yılları arasında gerçekleşen ortalamalar civarında imiş. Yine ilginizi çekecek bir şeyler söylemek gerekirse aynı yıllar arasında kentimizde 25.02.1977 tarihinde 23,5 oC sıcaklık kaydedilmiş. 14.02.2004 tarihinde de -5 oC ile de Şubat ayının en soğuk gününü yaşamışız.

Cuma gününden sonra da sıcaklığın bir kaç gün daha aynı değerlerde süreceği ilgili sitelerden edindiğim bilgiler arasında yer alıyor. O halde bu güzel günleri değerlendirmek gerekir.

İkibinsekiz yılı da hızlı bir şekilde yol almaya devam ediyor. Ancak biz İzmir'liler 2008'e bir türlü "Merhaba" diyemedik. Suçun büyüğü benim :)) bir türlü 2007 den kopamadım, hatta onu biraz da şımartıp hakkında blog bile
yazdım. İkibinsekizi fazla gücendirmeyelim.

Genelde cumartesi günleri bir araya gelme alışkanlığımızı bu kez pazara bırakayım diye düşündüm. Bir çok arkadaşımız cumartesi günü de çalıştıklarını neden olarak göstermiş ve bizlerle bir arada olamamıştı. Bakalım bu kez :) kaytarmak için ne gibi mazeret öne sürülecek merak ediyorum. 2008 yılının ilk İzmir buluşmasına katılmanız için genel bir çağrıda bulunuyor ve;

24 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 - 16:00 ARASINDA BOSTANLI GÜZEL SANATLAR PARKI İÇİNDEKİ (HER ZAMAN BULUŞTUĞUMUZ YER) PARK CAFEYİ

öneriyorum. Önümüzde daha bir kaç gün var. Başka düşünce ve seçenekler de olabilir. Amaç daha çok arkadaşımızın EVET diyeceği ve daha kalabalık katılımın sağlanacağı bir beraberlik olsun. Yalnız ya da eşiniz, çocuklarınız, arkadaşınızla da gelebilirsiniz. Çay da içebilirsiniz, kahve de, meşrubat da. Her şey var.

Bizim toplantılarımızın amacı hep aynı. Eski dost ve arkadaşlarımızla yeniden bir araya gelmek, aramıza katılmalarından büyük mutluluk duyacağımız diğer arkadaşlarımızı tanımak ve tanışmak için yeni fırsatlar yaratmak.

Pazar gününü farklı değerlendirmek ve birlikte olmak isterseniz; yer, zaman, mekan belli. Varlığımızla, sohbetimizle, sürprizimizle bir arada olalım.

(Bir arkadaşımıza sürpriz yapacağız. Bu güzel düşünce Ayşe hanımdan gelmiştir.)


Resim: Bostanlı'da bahar ve uçurtmalar. (Arşivimden)
 
Toplam blog
: 240
: 2494
Kayıt tarihi
: 13.04.07
 
 

6 Mayıs, bir Hıdırellez günü "Merhaba dünya" demişim. Geçen elli küsur yıl. Bir şarkı vardır Osma..