Bu Gün Bayram Günü Derler Âlem Eğlenir / Bayramlar / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '17

 
Kategori
Bayramlar
 

Bu Gün Bayram Günü Derler Âlem Eğlenir

Bu Gün Bayram Günü Derler Âlem Eğlenir
 

Salih Arıkan


Bu gün Bayram günü derler âlem eğlenir. Çok güzel bir değiştir sen bizim yaylaya gel başın için. Ne güzel bir araya gelmek ve sohbet etmek ve anı paylaşmak. Bayramların tatil olarak değerlendirildiği bu günlerde ne kadar çok ihtiyacımız var bir araya gelmeye.

Biz eskiden dedemin evinde bir araya gelirdik. Sofralar kurulur çaylar demlenir sohbetler demlenirdi. Bu bayramda belki memlekete giderim. Daha kesin değil. Bilmesi gerekenlerin bildiği imtihanlardayız. Çok şükür hiç bir itirazımız yok.

Eskiden bayram gelince yalnız olursam bir hüzün çökerdi. Şimdi yudum yudum yalnızlığın tadını çıkarıyorum. Okuyorum dinliyorum birazcıkta tatil ya mışıl mışıl uyuyorum. Şaka makada tatil yarı oldu neredeyse.

Sevdiklerinizi mutlaka arayın bir gün benim gibi birinci derecede kimseniz kalmayınca ah dersiniz. Ben çok şükür yine şikâyetçi değilim onlara bol bol dua ediyorum iyi ki hayatımda olmuşlar. Nasıl unuturum. Her zaman beni omzunda taşıyan babamı. Nasıl unuturum beni okutmak için amelelik yapan anamı. Hiç unutur muyum birlikte oynadığım ve birlikte oynadığım ağabeyimi tüm geçmişlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Ne olur sevdiklerinizin kıymetini bilin. Mutlaka sevdiklerinize onu çok sevdiğinizi söyleyin hissettirin doya doya sarılın ve birlikte olmanın tadını çıkarın. Mesaj göndermeyin telefon edin yâda kalkın gidin.

Ne istiyorum biliyor musunuz? Şöyle bir hafta beş on arkadaş gece gündüz kitap okuyup dünyadan ve dertlerinden kurtulmak. Kitaplar okuyup tartışmak ve bir hafta dünyadan kopmak istiyorum. Bayramınız mübarek olsun.

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..