- Kategori
- Güncel
Bu nasıl imam?
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Diyarbakır' da yaptığı konuşmasının bir bölümünde HDP'nin Diyarbakır milletvekili adayı eski Diyarbakır Müftüsü ile ilgili ''Bu nasıl müftü olur?'' diye sormuşlar.
Zıra bu şahıs din adamlığıyla bağdaşmayan laflar etmiş. İnsanlara öncülük etmesi gereken bir din adamına yakışmayan sözler dökülmüş dudaklarından.
Özellikle Diyarbakır 'da görev yapan Kürt kökenli imam ve öğretmenler içinde aynı soru geçerli. ''Bu nasıl imam? Bu nasıl öğretmen ? ''
On yıla yakın Diyarbakı' da öğretmenlik, ilçe milli eğitim ve halk eğitim merkezi müdür vekilliği yapmış Erzurumlu bir dadaş olarak o kadar çok olumsuzluklarla karşılaştım ki! Güzel vatanımızın ekmeğini yiyip suyunu içen . Sonra da vatanına, milletine, bayrağına ihanet eden . Terör örgütünün propagandasını yapan imam ve öğretmenler.
Onun içindir ki : Bu nasıl öğretmen? Bu nasıl imam?