Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Bu sezon Survivor 2015 kaçmaz!

Bu sezon Survivor 2015 kaçmaz!
 

Yıllarca kendi yaşayamadığımız macerayı, ekranlarda Survivor ile yaşadık. Kimimiz kavgalara hak verirken, kimimiz kavgaları kınadık. Kah yarışma performanslarını beğenmedik, kah hayran kaldık. Ama gene Survivor izledik, yine Survivor izledik! 2005 yılından beri hayatımızda bu program ve daha nicelerini izleyecek Türkiye!

Her 4-5 senede bir, daha önceki yıllarda katılan yarışanların en yüksek performanslılarının, en reyting getireninin hatta en haşinlerinin bir araya getirildiği “Best Of” ya da diğer adı ile “All Star” yapılmakta. Dünyada böyle bizde de böyle! Merakla beklenilen Survivor’ın en hakikileri tadındaki yarışma 15 Şubat tarihinde yarışmacı ekip ile birlikte adaya yolculuğa başlıyor, biz de 28 Şubat Cumartesi ekran başında yerimizi alıyoruz.

Kadroda Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran gibi isimler var. Kadro genişleyip, son halini aldıkça ben de sizlere bilgileri ileteceğim. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Şu an listede bulunan isimlerin hepsi yarışma etaplarında hırsları, azimleri ve başarıları ile göz dolduran yarışmacılar. Bir taraftan başarılı yarışmacılar, bir taraftan da sinirleri pek de kuvvetli değil! Dolayısı ile bu sezon yarışma heyecanı artacağı gibi kavga ortamının da kasırga etkili olacağını ön görüyorum.

Tv8’in akıllı sahibi ve yöneticisi Acun Ilıcalı Şubat itibarı ile kanalını zirveye oturtacaktır. Bu da izleyenler tarafından fark edilmeyen işlerinin de fark edilmesine sebep olacak. Şu sıralar bazı başarılı projeleri fark edilmeyen Tv8 büyük atak yapacak ve karşımıza bir televizyon devi olarak tahta oturacak. Kanalın dizi yayınladığını da bu proje sayesinde tüm seyirciler fark edecek. Survivor sayesinde uzaktan kumanda üzerinde de Tv8’in yerini bazı izleyenler de öğrenecek.  “Ne de olsa parmak alıştığı butona basar!” diye bir özlü söz yaratayım. Tv8’in yükselen ivmesini 2015 Mart ayı ile bütün yapımlarda göreceğiz.  Sonunda da “Sabreden Acun muradına erecek” diyeceğiz.

Hayatta muratlarınıza ermeniz dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..