Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '09

 
Kategori
Basketbol
 

Bu takımda ışık var GS 74 FB 72

Bu takımda ışık var GS 74 FB 72
 

Olaylı maçı Galatasaray Cafe Crown kazandı.

Bir yanda geçen senenin Beko Basketbol 2.si diğer yanda basketbolda uzun süredir süren kupa sevincini bitirmek isteyen bir takım. Ancak 2.periyotta yetişebildim. O zamana kadar Galatasaray öndeydi. Maça yetiştiğimde ise Fenerbahçe hızla farkı kapatıyordu. Galatasaray üçlükleri çok iyi değerlendiriyor. Üçlük atmak şans gerektiren bir şey değildir. Çok çalışmakla olur. Fenerbahçe tam kapatayım derken farkı bir mani çıkıyordu. Galatasaray sayılar buldu. Arkadan Fenerbahçe kovaladı. Galatasaray bu maça çok iyi hazırlanmıştı. Fenerbahçe de sadece tecrübesine inanıyordu. Mirsaç bu maçta az göründü ama kritik sayılar attı. Anlaşılan Mirsaç dersine her maç iyi çalışıyor. Kinsey çok formsuzdu. Gircek girdi ama görebilene aşkolsun. Oğuz diğer maçlara nazaran daha iyidi ama yetmedi. Greer bir iyi bir kötü. Fenerbahçe!nin aradığı basketçi değil. Neden hep kısalara merak sarmışızdır. Çok merak ediyorum. Semih çok kritik ribaundlar aldı. Ömer Onan gayretli ve başarılıydı. Predziç için bilemiyorum. Maçta çıkan olaylardan bıktık. Bunlara biz de alıştık. Çocuğun biri sahaya iniyor. Bizim basketçilere dayak atıyor. Geçen sene Fenerbahçe-Efes’e saldırıyor. Yarın neler olacak Allah bilir. Fenerbahçe'de 2 önemli eksik var.

Birincisi; Fenerbahçe’nin kafası bulanık. Tanjeviç hocamız mı değil mi? İkincisi ise çok serbest atış kaçırıyoruz. Bu kötü özelliği gidermek için çok çalışmak lazım. Başka yolu yok basketbolda.

Fenerbahçe maçı kaybetse de bu takımda ışık var. Sarı - Lacivertliler bu oyununu sezon sonuna kadar yayarsa tekrar final oynar.

Galatasaray'ı kutluyorum. Bu maçta Galatasaray seyircisini arkasına alarak başladı. Bu da önemli bir avantajdı.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..