Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '07

 
Kategori
Haber
 

Bu testi bizim medya da yapsın

Bu testi bizim medya da yapsın
 

“Paris Hilton'a ihtiyaç var mı?

Saygın haber ajansı AP, "Paris Hilton haberlerine ihtiyacımız var mı" diye bir test yaptı. Bir hafta Paris Hilton haberi yayımlamadı. Hiçbir gazete ajanstan bu yönde bir haber talep etmedi.

Haberi çıkmayınca soran olmadı.

AP ajansı sosyetik güzel Paris Hilton'u bir hafta boyunca haber yapmadı. Sonuç: Binlerce aboneden biri bile haberini istemedi. (Sabah 03.03.2007)”

Bu haber bizlerin medya tarafından ne şekilde yönlendirildiğimizin, aslında da yazılanlarla o kadar ilgilenmediğimizin kanıtıdır. Paris Hilton’un neyi insanları ilgilendiriyor, bacakları, ve skandalları. Neden ilgilendiriyor, medya burnumuza dayadığı için.

Şimdi sıra bizim medyadaki fazlalıkları temizlemeye geldi. Önce kimden başlamalı? Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Mehmet Ali Erbil ile işe başlayabiliriz. Bir hafta hiç haber yapmayalım bu Türk Büyükleri(!) hakkında bakalım ne olacak. Emin olun yukarıdaki hatunun başına gelen onların da başına gelecek.

Bu durum aslında, gazino patronlarına da yarar, adı geçen muhteşem sanatçılara fahiş paralar ödemekten kurtulurlar.

Şişme şöhretlerin hem zamanımızı hem de sahneye çıktıklarında paramızı sömürdüğünü böylece görmek ne güzel olurdu. Var mı böyle bir babayiğit medya organı Türkiye’de?

Böyle bir durum olursa ne yapacaklarını da merak ediyorum. Britney Spears’ın bacaklarından ve donsuz gösterilerinden bıkınca millet, sayın sanatçı saçlarını kazıtıp bunalıma girdi, şimdi bunalımını takip ediyor medya, takip etmese inanın bunalım numarası yapmazdı.

İzlenme oranlarında sıkıntı olunca sayın Tatlıses dördüncü kez kokain içtiğini açıkladı, biz de yuttuk.

Türk medyasına buradan sesleniyorum, haydi siz de bu denemeyi yapın.

 
Toplam blog
: 283
: 1304
Kayıt tarihi
: 04.12.06
 
 

Nükleer fizik doktoru, şiir yazmaya çalışıyor, kalite yönetim sistemleri danışmanı, öykü deneme yaza..