Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bulaşığı bile erkek yıkıyor, kadınlara alan bırakmadınız ki kendilerini göstersinler

Bulaşığı bile erkek yıkıyor, kadınlara alan bırakmadınız ki kendilerini göstersinler
 

Kadın şunu yapamıyor, bunu yapamıyor… Her şeye el attınız, mümkün olsa çocuk da yapacaksınız, alan bırakmadınız ki kadınlar ne yapsınlar…

“Git evinde hamur yoğur” diyorsunuz ya hamuru da siz yoğuruyorsunuz…

E öbür yandan kadından asker olmaz… 30 kişilik bakanlar kurulunda tek bir kadın bakan olduğuna göre kadından siyasetçi de olmuyormuş…

Erkek TV’de çıkmış yemek yapıyor… Bütün Türkiye’ye karşı “Yemeği erkek yapar” der gibi… Yemeği yaptığına göre onun bulaşığını da yıkıyorsundur.

Kadınların alanına giriyorsunuz… Kadınlar sizin alanınıza girince ciyak ciyak ediyorsunuz ama. Kadınlar yapabilir de yaptırmıyorsunuz. Yani aynı şey.

Peki ne iş yapacak bunlar ya… Bulaşığı bile erkeğin yıkadığı bir dünyada kadın ne yapar, ne iş yapar. Kralından iyi yemek yaparım.  Ama yapmam. O işi de kadınlara bırakalım. Erkek yemek yapamaz da demiyorum.

İşsizlik varmış. Kadın çalışmasa da olurmuş. Her işe dalıyorlar. Kadınlar ne yapsın peki? Boş boş otursunlar mı? Kadın işi erkek işi yoktur, herkes her işi yapabilir. Ama bazı işleri biz yapabiliyor olsak bile kadınlara vereceğiz. Yoksa tümüyle gereksiz olurlar. Onların da bir hayatı var. Günün 24 saati dolacak. Ne yapsınlar ki dolsun!

Erkekler çalışacak kadınlar oturacak mı? Onlar yaşadıkları bu hayatta bir şeyler yapmak istemezler mi? Üç çocuk yapıp otursunlar mı? Onların alanına giriyorsunuz, sizin alanınıza girmelerine izin vermiyorsunuz. Elektrik faturası” Bırak hanım ben yatırırım”  Erkeğinin üç metre arkasından giden kadın bir de randevu evlerinde… Böyle mi düşünüyorsunuz?

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..