Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '11

 
Kategori
Futbol
 

Bunları söyleyen Fenerli bir başkan olmasaydı..!

Bunları söyleyen Fenerli bir başkan olmasaydı..!
 

Nasılda Gönül Verdiğin Takıma Düşman Oldun.


Futbolumuzun içinde bulunduğu durumu hepimiz biliyoruz. 3 Temmuz'da yapılan temizlik mi yoksa futbolumuza vurulmuş en büyük darbe mi tartışılır. Hiç kimse yolsuzluğu, şikeyi savunamaz. Benim derdim bu operasyonun yapılış şekli, zamanı ile ilgili. Daha önceki bloglarımda bunları ayrıntılı yazmıştım.

Şimdi ise en çok, bu operasyondan tek etkilenen takım haline gelen Fenerbahçenin içindeki İrlandalılar  içimi acıtıyor. Aziz Yılmaz mı dersin, spor arabalı şovmen mi dersin (İsmini hatırlamadım), yoksa  Atilla Kıyat mı?  Muhalefetteki Sadettin Saran hariç hepsi erkekliklerini tuttukları, gönül verdikleri takımı hırpalamak pahasına kinlerini kusarak gösterdiler.

Bunlar bir kenara en acısı ise artık işi pişkinliğe vuran Federasyon Başkanımız.! En son bir haberde  "futbolumuzda gerginlik yok sadece fenerli futbolcularda var bu gerginlik " demeciyle çıktı meydana. Yanında da aslen basketçi olan ancak her nasılsa bulunmaz bursa kumaşı gibi her federasyona girmeyi beceren gölge başkan ! 

Mehmet Ali Aydınlar halen bu operasyonun yapılabilmesi için seçilmiş kişi olduğunun farkında değil. Hükümet kendi adamını seçimden önce  yarıştan çekerek tepkileri biraz olsun defetmek adına iyi bir hamle yaptı. Fenerbahçe yi ancak Fenerbahçelilerin tepki gösteremeyeceği bir Fenerli ile vurabilirdi, onu da yaptı. Federayon başkanı başka bir zat iken bu işin yapılması faciayla sonuçlanabilirdi. Gayet güzel uyguladılar. Ha Hükümetin Fenerbahçe ile ne işi mi olur?  Ben bulamadım. Ama kimse şu yazılıp çizilenlere bakıpta bu operasyonun safiyane bir şike operasyonu olduğunu anlatmasın. Buna hiç kimse inanmıyor artık. Başbakanımızın da dediği gibi " Hiçbir suç faili meçhul kalmayacak" . Nasıl olsa şimdi 5-10 yıl öncesinin suçları açığa çıkıyor, bundan yıllar sonra da bu iş aydınlanır.

Benim algılayamadığım parasını, zamanını verecek kadar gönülden Fenerbahçeli olan bir Mehmet Ali Aydınlar nasıl bu hale geldi. Yoksa aslını yokedip yerine bir robot mu! piyasaya sürdüler?  İnsanın aklına her şey geliyor. Çünkü hiçbir Fenerbahçelinin alay dolu bu lafları söyleyebileceğine inanmıyorum,

Biraz empati yapın Sayın Başkan; Milli takım forması altında onlarca kez mücadele etmiş, Dünya ve Avrupa 3.sü  olmuş bir takımın oyuncususunuz ama size ülkenizde ki milli maçlarda sürekli ve aklınızın sınırlarını zorlayacak küfürler yağıyor. Sadece adı spor programı olsa da bazı spor programlarında sürekli sizin yaptığınız hatta  hiç sizinle alakalı olmayan konularla ilgili hakaretlere maruz kalıyorsunuz, her maçtan önce " acaba ne olacak " senaryolarıyla küme düşecek miyiz  diye düşünürken sahaya çıkıyorsunuz,  tüm Ülkede sizin hiç bir günahınız yokken şikeci  muamelesi görerek mücadele ediyorsunuz ve gerilme hakkınız bile yok . Hadi buyrun Sayın Başkan. Fenerbahçelilerin sizden istediği inanın sadece onları anlamanız, böyle en fanatik rakiplerinin  bile edemeyeceği lafları etmemeniz olurdu, sizden ne yardım ne de kanunsuz birşey istemezlerdi emin olun.

Gönül verdiğiniz takıma sizi kim nasıl düşman etti bilmiyorum ama Sayın Başkan eminim ki sizin suçunuz yok.  Çünkü siz aslında siz değilsiniz. Şu anda aramızda dolaşan sizin prototip bir robotunuz.

N'olur Sayın Başkanım o robotu bir  kez olsun Kadıköye maça gönderin de Volkan'ın Telekom arena stadında hissettiklerini -robot bile olsa-  ona hissettirelim. Ama siz gelmeyin,  çünkü eski de olsa bir FENERLİSİNİZ !!!!

 
Toplam blog
: 164
: 672
Kayıt tarihi
: 21.10.10
 
 

İnşaat Mühendisiyim, olaylara anlık değil öncesi ve sonrasıyla bakmaya çaba gösteririm. Dağ havas..