Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Burçların aşka yaklaşımları- 2

ASLAN: Komplimanları ve takdir edilmeyi seven bir aslanı kazanmak için en etkili yöntem üstün yanlarını ona anlatmaktır. Gururlu görüntülerinin altında, oldukça hassastırlar. Kolaylıkla etkilenebilirler. En iyiye layık olduklarını düşündükleri için, sıradan hiçbir şeyle mutlu olamazlar. Zeki ve yaratıcı insanlar, aslanları etkiler. Liderlik rolünde olmayı severler. Yoğun ve heyecanlı bir ilişki yaşamak için ideal adaylardır. Sadakate önem verdiklerinden, kıskançtırlar ve karşılarındakine tamamıyla sahip olmak isterler. İlişkide sadık kalırlar, fakat her zaman özgürlüğe ihtiyaçları vardır. Bonkör, yaratıcı ve sosyal olmalarıyla sizi etkileyebilirler, fakat hâkimiyet kurmak isteyeceğini asla unutmamalısınız. İstekleri karşılandığında, partnerleri için her şeyi yapabilirler.

BAŞAK: Başak burcu insanları, iyi konuşma yeteneğine sahip olanları severler. İletişim kurmayı, etraflarında sakin ve konuşabileceği insanlar olmasını isterler. Gizli konuların konuşulmasından, sırların paylaşılmasından, problemlerin ortaya dökülmesinden hoşlanmazlar. Ancak uzun süre ölçüp biçtikten ve sıkı bir değerlendirmeden sonra tatmin olabilirler. Oldukça dikkatli plan yaparlar. Hemen başlayan ve hızlı gelişen ilişkilerden rahatsız olurlar. Genellikle pratik ve ulaşılabilir amaçları olan kişilerle ilişki kurarlar. Dışarıdan kolayca anlaşılmasa bile, oldukça sıcak, dürüst ve samimi bir yapıya sahiptirler. Onların kalbini bir kez kazandığınızda, kendinizi bırakmak istemeyeceğiniz bir sıcaklığın içinde bulursunuz.

TERAZİ: Sevmeyi ve sevilmeyi istedikleri için sürekli kendilerini tamamlayacak bir eş arayışı içindedirler. Doğuştan romantiklerdir. Duygusal ilişkilerde oldukça başarılıdırlar. Onlarla birlikteyken zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Güzel konuşmaya dikkat ederler. Terazilerin aşklarını kazanmanın en etkili yolu, onlara komplimanlar yapmaktır. Komplimanlarınızın samimiyetinden emin olurlarsa, ilk adımı olumlu atmışsınız demektir. Her zaman her şeyin birinci sınıf olmasından hoşlanırlar ve karşılarındaki insandan da aynısını beklerler. Kolay idare edilebilirler. Herkes tarafından sevilen teraziler, partilere katılmaya bayılırlar. Onlarla ilişki kurmaya karar verdiyseniz, partilere alışanız iyi olur. Kolay kolay söz vermeyen teraziler, söz verdikleri zaman canları pahasına sözlerini tutarlar.

AKREP: Oldukça etkileyici karakter yapılarıyla akrepler, karşılarındaki insanda bir gizem havası yaratırlar. Aslında yüzeyde görünen sadece karşı tarafın görmesine izin verdikleridir. Aşkı çok ciddiye alırlar ve birlikte oldukları insanın kendilerini sevmesini beklerler. Birlikteliklerinin başında kısa vadeli ve çok derin olmayan bağlar kurmayı tercih ederler. Çünkü yara almaktan, incinmekten ölesiye korkarlar. Akrepler, kendilerini dinleyen ve anlamaya çalışan insanları severler. Onlarla tartışmaya girmek zor olsa da, saygısızlık edildiğinde ya da duyarsız davranıldığında saldırganlaşmaktan çekinmezler. Üzerlerinde baskı kurulmasından hoşlanmazlar. Her zaman karşılarındaki insanın duygu ve düşüncelerine değer vererek, ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf ederler.

 
Toplam blog
: 54
: 2101
Kayıt tarihi
: 12.03.12
 
 

Başkalarının hayatlarını, kişiliklerini anlatmak kolay da, söz konusu kendim olunca yazacak çok a..