Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Bursaspor-Trabzonspor maç öncesi yorum

Bursaspor-Trabzonspor maç öncesi yorum
 

* Volkan, Sercan yok. Rakibin incelik katsayısının düşmüş olması Trabzonspor için avantaj gibi görünse de bu ters tepebilir. Yetenek eksikliğinin farkındalığı Bursaspor'un mücadele gücünü artırabilir.

* Bursaspor, Fenerbahçe sistemiyle oynuyor. Turgay da Alex gibi klasik bir forvet değil. Bu orta sahada çoğalmalarını sağlayabiliyor. Bir kafayla asist de Turgay'dan seyredebiliriz.

* Ozan İpek oynamazsa Trabznspor için avantaj. Ozan, Trabzonspor'un yumuşak orta sahasına ters gelir. Sercan'ın yerine Iglesias'ın oynayacak olması da, Iglesias'ın duran toplarda iyi savunulması halinde, avantaj. Iglesias’ın varlığı Ceyhun’un ilk on bir başlamasını sağlayabilir. Ceyhun duran top savunmasında işe yarar.

* Manisaspor ve Belediyespor maç kadrolarındaki fark, Güneş'in rakibe göre oynamak istemesiyle ilişkili olabilir. Maçı seyretme imkanı bulamadım; ama olağan Belediyespor orta saha etkinliği düşük bir takım; Manisaspor ise orta sahada sert baskı yapan bir takım. Fark, as kadro ve as oyunun kupaya saklandığı anlamına da geliyor olabilir.

* Fenerbahçe maçının seyri Bursaspor’da travma yapabilir. Bu maçta Trabzonspor kadar istekli/dayanıklı olmayabilirler.

* Böyle maçlarda hakem hataları genellikle Trabzonspor’un aleyhine oluyor. Fenerbahçe maçı sonrası Bursaspor tarafının hakemden şikayetçi olması Trabzonspor için kötü.

futbolteknik@hotmail.com

 
Kayıt tarihi
: 05.03.09
 
 

Felsefe okudum. İnsan denilen sürüye hakikatini hissettirmeye seviyorum. Araba ile kıyafet ile kendi..