Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Burun dolgusu ile ameliyatsız burun estetiği

Burun dolgusu ile ameliyatsız burun estetiği
 

Burun Dolgusu


Burun dolgusu nedir ? 

Burun deformitesi küçük olan hastalarda ameliyat olmadan sadece dolgu malzemeleri ile burun şekillendirme işlemine denir. Burun şeklini burun sırtını ve kemirini düzenlemek için rahatlıkla ve sıklıkla kullanılan bir işlemdir. 

Nasıl yapılır burun dolgusu

burun dolgusu işlemi muayenehane ortamında anestezi almadan cerrahi ameliyat kesisi yapılmadan yapılan bir işlemdir. Tamamen hastanın isteklerine göre burnu bir oyun hamuru gibi istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Burun dolgusu yüz yapısına uygun olacak kadar geçici düzenlemeler için idealdir. 

Burun dolgusu ne kadar kalıcıdır 

Burun dolgusu geçici bir işlemdir. Dolgu eriyip vücuttan atılmaya başlandığında burun eski halini geç de olsa alır. İyi ve avantajlı yönleri de vardır olumsuz yönleride. 

Burun dolgusu bizim kullandığımız dolgularda ortalama olarak 5-6 yıl gibi uzun bir süre kalıcılığını korur. Bu süre sonrasında ise yavaş yavaş erimeye başlar. Aslında kalıcı yüz dolguları vardır ama ben onları kullanmayı tavsiye etmiyorum. Hastalarımızın sürekli ve kalıcı bir burun istediğinde ise, onları burun estetiği ameliyatına yönlendiriyoruz.

Burun dolgusu ile hangi sorunlar giderilir 

Burun dolgusu işlemi ile burun sırtı düzeltilebilir. Burun kemerine müdahale edilebilir. Botoks yardımı ile burun ucu kaldırılabilir. Tüm bu işlemler hafif bulgularda mükemmel neticeler verir. 

Burun dolgusu çok mu pahalı 

Hayır klasik cerrahi ameliyata göre oldukça fiyatı düşüktür. Kullanılan dolgu miktarına göre burun dolgusu fiyatı belirlenir. Burun dolgusu için hastane gerekli olmadığı için de, maliyat otomatik olarak düşer.

Burun dolgusunu kimler olabilir

Burun dolgusu işleminde bir yaş sınırı yoltur. Burun gelişimini tamamlamış olan tüm hastalarımız bu ameliyatı olabilir. 18 yaşından küçük olan hastalarımız için ise, anne ve baba ile birlikte onların da onayları yasal olarak gerekmektedir.

Burun dolgusunu kim yapmalı

Burun dolgusu işlemini bir estetik ve plastik cerrahi uzmanı yapmalıdır. Bu işlemin estetik olarak güzel görünümlü bir sonuç vermesi için bu gereklidir. Başka alanlarda çalışan botoks ve dolgu yapan hastalarımız da bu işlemi yapabilir. Ama daha önce sıklıkla yapmış el becerisi yüksek cerrahlar bu işi yaparsa sonuçlar daha verimli olacaktır.

Burun dolgusunun yan etkileri var mı 

Burun dolgusu işleminin yan etkisi vardır. Bunlar işlem yapılan yerlerde morluklar olarak öne çıkar. Ama hastalarımızın bundan korkmasına bir neden yok. Çünkü bu beklediğimiz bir sonuçtur. Yani bu morluklar normaldir. Aynı zamanda bir kaç gün içerisinde de geçer.

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekim Merkezi
Tel : 0212 241 3 241
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..