Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '16

 
Kategori
Kadın Modası
 

Büyük beden sütyen seçimi

Büyük beden sütyen seçimi
 

 
Göğüs şeklinin ve hacminin yaş ilerledikçe değiştiğini de unutmamak gerekir. Bu yüzden sütyen ölçüsü zaman zaman gözden geçirilmeli.
Doğru sütyen kullananların göğüsleri deforme olmuyor ponçiklerim sakın unutmayın.
Peki doğru sütyen nasıl seçeriz birkaç madde ile beynimize bunları empoze edelim.
Balenlerin, göğsün ortasına ve altına tam olarak oturmasına dikkat edilmelidir.
Sütyen, göğüsleri bastırmamalı ve rahatsız etmemelidir.
Bedende duruşu ne dar, ne de geniş olmalıdır. Göğüs cup’ı tam olarak doldurmalı.
Sütyen giyerken göğüsleriniz cup’ın tam ortasına gelmelidir. Bunun için öne eğilerek giymenizi öneririz.
Sütyen askısı, göğüs ve bedene göre ayarlanmalıdır.
Sütyen giyildiğinde göğüslerin bedene paralel olmasına dikkat edilmelidir.
Sütyen, özellikle ön taraftan tamamıyla ortada olmalıdır.
Regl öncesi dönemde ki sütyen ile normal dönemlerde giyeceğiniz sütyenleriniz farklı olmalı. Memelerinizin bu dönemde büyümesi, normal dönemlerde giyemeyeceğiniz sütyenlere sahip olmanıza yol açabilir.
Sütyenlerde 3 farklı konumda kopça bulunur. İdeal olanı, sutyeni baskı veya katlanma oluşturmaksızın en sıkı konumdaki kopçada kullanmaktır. Çünkü sütyen takılmaya başlandıktan bir süre sonra gevşer. İlerleyen zamanda sutyenin bedeni daha iyi sarması için diğer kopçalar sırasıyla kullanılabilir.
Sütyenin kopçalarının arkada olmasından rahatsız olanlar, pratik bir kullanım için önden kopçalı modelleri tercih edebilir.
Son bir kontrol için, kollarınızı yukarıya kaldırdığınızda, göğüsleriniz dışarı taşıyorsa sütyen küçük, arka kısım yukarı çıkıyorsa büyük demektir.
 
   Bu konu ile ilgili bana gönderilen sorulara istinaden cevaplarını şimdi sizinle paylaşacağım.Bunlar;
 
Nasıl Sütyen Seçersem Göğüslerim Daha Küçük Görünür?
 
   Büyük göğüslüler; geniş askılı, yan destekli, sırta binen ağırlığı hafifleten ve hareket özgürlüğü sağlayan sutyenleri tercih etmelidir. Özellikle balenli sutyenler toplayıcı özelliklerinden dolayı kadınlar için çok uygundur. Büyük memeli kadınlar, göğüslerini küçük göstermek için küçük kalıp ölçülü, sıkan sutyenleri tercih ediyor. Fakat bu bilgi tamamen yanlış bilgi, çünkü; Lenf dolaşımını bozacak kadar sıkı olmayan, geniş askılı, bantları ve askıları baskı yaratmayan, yan destekli, memeleri kavrayan, sırta binen ağırlığı hafifleten ve hareket özgürlüğü sağlayan sutyenler tercih edilmelidir.
 
Nasıl Sütyen Kullanırsam Sırt Ağrısı Oluşmaz?
 
   Büyük göğüslü kadınlar, önce sağlık sonra estetik görünüm için minimizer yani küçük gösteren sutyenleri tercih etmeli! Çünkü toparlayıcı özelliği olan bu modeller, büyük göğüslerin neden olduğu sırt ağrısını azaltır. Ayrıca bu kişilerin sütyenlerinin askıları da kalın olmalı! Çünkü kalın askı, ağırlığı omuzlara eşit olarak dağıtır. Askısız sutyen kullanmak da büyük göğüslüler için büyük sıkıntıdır. Çünkü zaten ağır olan göğüsler, askı desteği olmadığı için sarkık görünür ve sırta ağrı yapar.
 
Büyük ve Sarkık Göğüsler İçin Sütyen Nasıl Olmalı ?
 
  Göğüsleriniz büyük ve sarkık ise; mutlaka minimizer etkili olan toparlayıcı sütyen modellerinden kullanmalısınız. Bu sütyenler, göğüsleri yalnızca küçük göstermekle kalmaz, aynı zamanda daha dik ve daha formda gösterir.Toparlayıcı sütyenlerin pek çok farklı tasarımı bulunsa da, balenli sütyenlerden şaşmamanız en doğrusudur. Balenler, göğüs ağırlığınızın tamamının göğüs kaslarınıza yüklenmesini engeller ve böylelikle göğüslerinizin daha fazla sarkmasını engeller.
 
 
Bu bilgiler ile artık daha dik ve rahat göğüslere merhaba diyebiliriz  
 
Bana derdinizi sıkıntınızı anlatın
Sesimizi duyuralım...
 
extralargehatun@gmail.com
 
 
 
 
Toplam blog
: 28
: 1565
Kayıt tarihi
: 11.07.16
 
 

Büyük bedenin ışıltılı dünyası* ..