Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '19

 
Kategori
Deneme
 

Büyük Psişik Güçler!

Geleceği tüm çıplaklığı ile gösterdiği düşünülen sihirli bir küre, birkaç tarot kartı, yudumlanan kahveler, inanılmaz derecede gerçekleşen ilginç rüyalar, ruh çağırma seansları ve bunlara benzer nice farklı konular. Gelecekten haber almak, olacakları bambaşka yönleriyle ortaya dökmek ve bilinenleri değişik biçimleriyle sıralamak! Psişik güçler ister istemez kendini gösteriyor! Altıncı his, sezgilerin şaşırtıcı şekilde ortaya konması, bilinmezliği engelleyen bilgiler!

İnsanların uyudukları sırada gördükleri rüyaların gerçeğe dönüşmesi ilginç geliyor bana. Benim de başıma geldi rüyalarımın gerçekleşmesi. Bu nasıl mümkün oluyorsa, birçok kişi de yaşamıştır. Hiç tanımadığım ve görmediğim birini, birkaç gün sonra bir sebeple bir yerde karşımda görmek ve onunla konuşmak sonrasında onu rüyada gördüğümü hatırlamak yada şiddetli ve yıkıcı bir deprem olayını rüyamda görüp iki gün sonra gerçekleşmesi.

İnsan hem bedensel hem de ruhsal bir varlık. Bu ruhsal yan psişik güçlerin beslendiği ve ortaya çıktığı yer olabiliyor. Kimi insanlarda görülen telepatik güçler, akla bunların nasıl ve ne vasıtası ile ortaya çıktığını getiriyor. Son derece ilgi çeken ve şaşırtan kehanetler birbir gerçek olabiliyor. Bu kadarı da tesadüf olamaz diyorum ama bazen de bu abartılı gibi geliyor. Farklı fikirler öne sürülse de bu gibi olaylar fazlasıyla gizemini koruyor ve yeni fikirlere de daima açık!

selin428@yahoo.com.tr

 
Toplam blog
: 155
: 175
Kayıt tarihi
: 02.03.12
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bö..