Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '14

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Çamur at izi kalsın!

Çamur at izi kalsın!
 

Aklıma ilk önce nedense çok sayın (!) Efkan Ala geldi. Şöyle demişti: "Operasyon öncesi dolarları kim aldı diye soruyorsam şüpheden değil, elimde belgeler olduğundan söylüyorum.''

Hatırladınız mı? Göreve gelir gelmez belgelerle(!) konuşan bir içişleri bakanın iddiasının 'YALAN' çıkması ne kadar acı.

Başbakanımıza gelelim. Youtube da pek çok videosu var kendisiyle çelişen. Bir öyle konuşup bir böyle konuştuğu çokca miting, basın toplantısı vb. videoları var. Ama Başbakan deyince de aklıma ilk gelenlerden birisi savcı Muamer Akkaş la ilgili sözlere geldi. Açık açık hedef tahtasına oturtmuş, bas bas bağırmıştı. 'Militan' diyebilecek kadar ileri gitmişti hatta. Sonra da senin nereye çalıştığını biliyoruz, açıkla yoksa biz açıklayacağız demişti değil mi? Doğru hatırlıyorum sanırım.

Açıkladı mı?

Gerek Başbakan'ın gerekse çevresinin yukarıdakiler gibi pek çok örneği yazılabilir...

Söyle gitsin mitinglerde, nasıl olsa kameralar da çekiyor. E maşallah iktidara aşık epey kanal, gazete de var.

Söylenenlerin arkasını takip etmeyenler maalesef inanıyor. Sayın başbakan ve hükümeti milleti maalesef saf yerine koyuyor. Uzun süredir devam eden bu durumdan halkımız elbet uyanacaktır. Bu milletin aklını küçümseyip, saf yerine koymaksa kimsenin haddine değildir. Başbakan ve hükümeti çok akıllı olduklarını düşünüyor olabilirler. Milletin aklını aşağılayıp, veya aşağıladığını zannedip bu kadar utanmadan söylenen YALANLAR elbet yüzlerine zamanı geldiğinde milletimiz tarafından sert bir tokat gibi çarpılacaktır!

 
Toplam blog
: 8
: 284
Kayıt tarihi
: 26.02.13
 
 

Çevresinde, ülkesinde neler olup bittiğini takip eden, olan bitene kayıtsız kalmayıp bir şeyler y..