- Kategori
- Müzik
Cem Belevi Karasu konserinde izdiham yarattı

‘Sor’ şarkısıyla büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Cem Belevi, geçtiğimiz akşam Sakarya Nostalji Beach Club’da sevenleriyle buluştu.
Saatler öncesinden mekanı dolduran sevenleriyle 00.00’da havai fişekler ve konfetiler eşliğinde buluşan yakışıklı şarkıcı, klibi 4 ayda 15 Milyon kez izlenen ‘Alışamıyorum’ şarkısıyla sahneye çıktı.
Şarkılarını mekanda bulunan sevenleriyle hep bir ağızdan seslendiren Belevi, gecenin geç saatlerine kadar sahnede kaldı. Dansçıları ile birlikte birbirinden eğlenceli koreografiler hazırlayan ünlü şarkıcı, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
‘YOKLUĞUNUZA ALIŞAMIYORUM’
Sevenlerinin yoğun isteği üzerine ikinci kez seslendirdiği ‘Alışamıyorum’ şarkısının finalinde ilgiye kayıtsız kalamayan Belevi, ‘Sözlerini kendi yazdığım şarkımı çok sevdiniz, çok dinlediniz ve zirveye taşıdınız. İyi ki varsınız. Yokluğunuza alışamıyorum…’ şeklinde konuştu.
Gece boyunca sık sık atılan havai fişekler ise geceye renk kattı.
İZDİHAM YAŞANDI
Konser bitiminde aracına doğru ilerlemek isteyen Cem Belevi’nin sevenleri izdihama sebep oldu. Aracına güçlükle ulaşan Belevi, sevenlerinin isteklerini kırmayıp teker teker fotoğraf çekilip, kendisi için hazırlanan hediyeleri kabul etti.