Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '16

 
Kategori
Güncel
 

Cemil Bayık, Tayyip Erdoğan'ı devirirse yerine kimi getirir!!

Cemil Bayık, Tayyip Erdoğan'ı devirirse yerine kimi getirir!!
 

internetten alınmıştır


Terörist başlarından Cemil Bayık konuşmuş: Hedefimiz Türkiyede AK Partiyi ve Tayyip Erdoğan'ı devirmek, diyor... Bunu da Türkiye'ye "demokrasi" getirmek için yapacaklarmış!!

Sonunda iş buraya kadar geldi demek ki... Artık, Türkiyedeki siyasete dağ başındaki eşkiya ayar verecek... Eminim, Terörbaşının bu açıklamalarını bir "umut" olarak gören bedbahtlar var.

Başkentimize atılan bomba için, isimsiz bir teröre lanet edip ardın da "Bu işler Cumhurbaşkanı'nın Başkanlık arzusundan kaynaklanıyor" diyecek kadar idraki kilitlenmiş, ruhu kabzetilmiş tipler yok mu?

Bu alçak terör, bu vicdansız katiller Tayyip Erdoğan'dan önce yok muydu?... O zamanlar da beşikteki bebeleri katletmiyorlar mıydı?... Ne oldu hafızanızı mı yitirdiniz!

Elli yıldır başımıza bela olan PKK terörü, sonunda Tayyipfobia malülü zihniyetler için bir "umut" olma yoluna girdi... Ortak amaç, Tayyip Erdoğan'ı devirmek!

Sormak lazım bu terör şefine; eğer, bu ülkede iktidarı devirip de demokrasiye "balans ayarı" verirsen bu iktidar yerine Türkiye'de kimi iktidar yapacaksın?.. Öyle ya, yıkan sen olunca kuran da sen olacaksın!!

Sakın, millet kimi seçerse o iktidar olur deme efendi... Sen zaten milletin seçtiğini devirmekten bahsediyorsun... Demek ki, yerine getireceğin iktidar milletin seçtiği olmayacak!

O zaman ne olacak?...

Terörün ipini elinde tutan sahiplerinin istediği iktidarlar gelecek... Böylece, Türkiye'nin ellerinden kaçtığını gören emperyalistler, maşaları yoluyla yeniden Türkiye'yi ellerine geçirecekler.

Hesap çok açık ve çok ortada... Bunu görmeyen ya adam akıllı kördür ya da ekmeğini yediği millete ihanet eden nankördür.

Kandil'deki böyle söylüyor da Pensilvanya'daki farklı mı konuşuyor... Hayır, o da aynı şeyi söylüyor. Bugün haber sitelerine FETÖ liderinin konuşması düştü; o da Türkiye'nin artık bir "terör devleti" olduğunu söylemiş.

Tayyip Erdoğan'ın İsrail için kullandığı tanımlamayı FETÖ lideri aynen Türkiye'ye iade ediyor yani... Bunu kimin adına yapıyor olabilir?

Demek, Filistinde, Suriyede, Türkiye'de masum insanları katleden caniler terörist değil, bunları temizleyen, bunlara karşı duran Türkiye Cumhuriyeti devleti terörist öyle mi!!

Bunlara "sahibinin sesi" demeyip de ne diyelim... Esasen ikisinin de sahibi aynı, her ne kadar cinsleri çok farklı olsa da... İkisine verilmiş görev de aynı; Türkiyedeki meşru iktidarı yıkıp memleketi kaosa sürüklemek...

Eğer, bugünki güçlü liderlik ve güçlü Hükumet devrilirse, Türkiye'de asla bir daha böyle istikrarlı ortam yakalanamaz... Çünkü, 7 Haziran seçimlerinde de görüldü ki, Türkiye'de istikrar AK Parti gibi sağ muhafazakar bir siyasi ekiple ancak mümkündür.

Türkiye'ye "demokrasiyi" getirecek olan PKK şefi veya FETÖ liderinin sahipleri bunu bilmiyor mu? Elbette biliyor ve bu terör liderlerini bu amaçla öne sürüyor.

Neden İsrail Savunma Bakanı, bir Kürt devleti kurulmalı, diyerek terörün sırtını sıvazlıyor... Bölge ne kadar karışır, Türkiye ne kadar zayıf düşerse İsrail'in bölge üzerindeki amaçları o kadar gerçek olma yoluna girer.

Her şey ortada...Tüm bu kargaşa, tüm bu terör ve tüm bu saldırılar aslında "Arz-ı Mevud"un gerçekleşmesi için yapılıyor.

İsimleri değişik kısaltma haflerinden oluşan bir yığın "terör örgütü"nün neden İsrail'i hiç saldırmadığı hatta hırlamadığı da bir kere daha ortaya çıkıyor.

Köpekler sahiplerine hırlamaz çünkü...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..