Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '07

 
Kategori
Yeni Ürünler
 

Cep telefonu yazıcısı

Cep telefonu yazıcısı
 

Cep telefonları giderek herkesin bir parçası haline geldi. Tabi bu durumda cep telefonlarının geliştirilmesi ve farklı özelliklerle donatılarak sunulmasıda kaçınılmaz oldu. Önce fotoğraf çekmek derken sonra video çekmeye ve daha bir çok özellik eklendi ve ekleniyor.

En son duyduğum ve şaşırdığım için sizlerle paylaşmak istediğim bir geliştirme daha yapılmış: Cep telefonu fotoğraf yazdırıcısı. Zink firması cep telefonları ile birlikte kullanılabilecek avuç içine sığabilen bir fotoğraf yazdırıcısı geliştirmiş. Aşağıda fotoğraflarını göreceksiniz zaten. Mürekkep yada toner kullanmıyor, mürekkebi kendi içinde olan özel bir kağıt kullanıyor. Ve şu nada bir rakibi yok.

Yazıcıya yazdırma komutu Bluetooth ile gönderiliyor. 2x3-inç’lik ve 300 DPI’lık baskı çok hoş.

2x3’lük kağıtların tanesi 20 cent civarında imiş. Yazıcının pili 20 adet baskıda bitiyor ama USB ile şarj olabildiği için problem olmuyor. Kağıt haznesi 10 adet kağıt alıyor. Yazdırma işlemi fotoğraf gönderildikten sonra yaklaşık bir dakika sürüyor. Çıktılar suya karşı dirençli cüzdanda taşımaya karşı sağlam yapılıyormuş. Satış fiyatı olarak 99 USD düşünülüyormuş, fena değil bence.

<ımg alt="" hspace="0" src="/Images/Blog/BlogResimleri/01022007151211.jpg" align="baseline" border="0">

<ımg alt="" hspace="0" src="/Images/Blog/BlogResimleri/01022007151232.jpg" align="baseline" border="0">

 
Toplam blog
: 578
: 5372
Kayıt tarihi
: 23.06.06
 
 

Superonline danışmanlık, İktisat Bankası' nda ilk palm bankacılığı uygulaması, 5 yıl Garanti E-Ticar..