Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '16

 
Kategori
Güncel
 

CHP'de Atatürk'ün resmini indiren "hain" aranıyor...

CHP'de Atatürk'ün resmini indiren "hain" aranıyor...
 

internetten alınmıştır


Bir CHP'li  Mevlana'dan mülhem "Artık yeni şeyler söylemek lazım" diyerek Atatürk'ün resmini indirivermiş... Şimdi CHP'liler bunu tartışıyor; nasıl olur da Atatürk posterini indiren biri CHP'li olabilirmiş...

Ya da nasıl CHP'li biri Atatürk resmini duvardan indirebilirmiş!!... Öyle ya CHP, Atatürk'ün partisi iken, Atatürk resmi CHP duvarlarından indirilebilir mi?

Peki, o zaman size küçük bir "Hatırla Sevgili..."  yapalım:

Atatürk'ün fotoğrafları sadece CHP binasının duvarlarından ya da vekil odalarından değil, memleketin parasından da silinmişti, anımsıyor musunuz??"

Hem de Mustafa Kemal'den sonra "milli şef" ilan ettiğiniz İnönü tarafından kaldırılmıştı Atatürk fotoğrafları... İnönü, paralara kendi resmini koydurmuştu.

Esasen, "derin CHP" Atatürk'ü paralardan sildiği gibi kafalardan da silmek istiyordu.. Eski kral öldü yaşasın yeni kral, hesabı, "eski şef" ölmüştü; yaşasın şeni şef meselesi yani.

Ancak, ne olduysa oldu, Atatürk yerine İnönü aşısı tutmadı ve İnönücü'ler ister istemez yeniden "Atatürkçü" oluverdiler... Hem de öyle hızlı oldular ki, Atatürk'ü onlardan korumak için kanun çıkaran Rahmetli Menderes'i bile Atatürk düşmanı olmakla suçlayacak kadar!!!

Atatürk bu ülkede sadece duvar fotoğrafı veya okul büstü olmamıştır... Aynı zamanda iki yüzlülüğün, üzerinden menfaat devşirmenin "maskesi" de olmuştur.

Bu ülkede yıllarca maskeli balolar tertiplenmiş ve bu balolarda "Atatürk maskesi" takılarak ucuz çağdaşlık, kolay demokratlık, yavan laiklik üzerinden siyaset yapılmıştır.

Hatta bu maske öyle yanar döner bir maske olmuştur ki, hem din karşıtlığı, hem dindarlık; hem Batıcılık, hem millilik; hem faşistlik, hem komünistlik bu "maske" takılarak satışa sunulmuştur.

Hep söyleriz ya... Bu ülkede en çok Atatürk istismar edilmiştir... Bakmayın CHP'li belediyelerin her buldukları boşluğa Atatürk heykeli dikmelerine... Ya da her seçim de kendi başarısızlıklarını örtmek için Atatürk'ü aday göstermelerine...

İşin aslı şu ki, bu ülkede ki "Derin CHP" aslında Atatürkçü değil, İnönücü olmuştur yıllarca...

Son yıllarda ise, dışardan yapılan bir operasyonla "mezhebi bir maske" takılmak istenmiştir CHP'ye... Belki de bu maskedir, o "mask"ı indiren...

Asıl acı olan şudur ki, CHP zihniyeti hala "Eller gider mersine, biz gideriz tersine" zihniyetinden kurtulamamıştır... Hayır bu mevzu değil de, Türkiye muhalefetsizliğin sıkıntısına düşmüştür bu yüzden...

Peki, "Artık yeni şeyler söylemek lazım" diyerek Atatürk resmini kaldıran CHP'li vekil kimmiş biliyor musunuz?

Şöyle bir araştırayım dedim soyadı Altıok olan bir vekil üzerinde şüpheler yoğunlaşmış gördüm... Şu ironiye bakın kı, soyadında "altı ok" taşıyan bir CHP'li "Yeter artık, biraz kendimizi yenileyelim" diyor.

Şimdi, etrafımız ateş çemberi, Suriye üzerinden Rusya-Esed-İran üçlüsü her an bir pislik atabilir üzerimize... Cenevrede görüşmeler yarın başlıyor... Amma CHP'nin bunlarla ilgilenmeye vakti mi var?

Yok elbette...Önce, Atatürk'ün resmini duvardan indiren "hain" bulunmalı...

Mesele Atatürk resmi olunca gerisi teferruat değil midir, netekim!!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..