Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '11

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

CHP'li eski Mersin Milletvekili Vahit Çekmez'e saldırı...

CHP'li eski Mersin Milletvekili Vahit Çekmez'e saldırı...
 

CHP'li Eski Parlementer Vahit Çekmez saldırıya uğradı.


Önceki gün Mersin Büyükşehir Belediyesi Belediye İştirakler Müdürlüğü’nde meydana gelen saldırıda Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Abdulaziz BİRİCİK ve beraberindeki kişiler Mersin eski milletvekili Vahit ÇEKMEZ’i darp etti.


Mersin eski Milletvekili Vahit ÇEKMEZ, Mağazalar Polis Amirliğine verdiği ifadesinde; Mersin Büyükşehir Belediyesi Belediye İştirakler Daire Başkanı Bülent Yürekli’yi makamındaki ziyaretinin ardından Belediye Müdürlüğün kapısında Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Abdulaziz BİRİCİK ile karşılaştığını ve Abdulaziz BİRİCİK’in, tokat atmasıyla birlikte beraberindeki Abdulkadir MEŞE, Hüseyin EVİRGEN, Kadir KONUKSEVER, Halil CAN, Fehmi ALP ve Nihat isimli kişilerinde kendisine saldırarak darp ettiğini bildirdi. Belediye çalışanları tarafından kalabalığın arasından kurtarılıp bir odaya geçirilerek kurtuldu. İfadesinin devamında Abdulaziz BİRİCİK’in yanındakileri sürekli “çıkmasına müsaade etmeyin vurun” şeklinde yönlendirdiğini ve kendisinin de “seni yaşatmayacağız” şeklinde tehditler savurarak devam ettiğini ekleyen ÇEKMEZ, Daire Başkanı Bülent Yürekli’nin, kalabalığı binadan çıkarttıktan sonra odadan çıkabildiğini belirtti.


Yaşanan arbedenin polise bildirilmesinin ardından, polis olay yerine intikal etmeden Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı ve beraberindekiler olay yerinden uzaklaştılar.


Saldırının sonrası Vahit ÇEKMEZ’in Mersin Devlet Hastanesi Adli Tabiblik bölümünde yapılan muayenesinde kafa bölgesinde kızarıklar ve sıyrıklar oluştuğu ve tetenoz aşısı yapıldığı şeklinde ön rapor düzenlendi.


Olayın duyulması ile Mağazalar karakolu önünde toplanan birçok minibüsçü saldırıyı kınadıklarını belirterek, ‘Esnafımızı en iyi şekilde temsil edip toplumda bizim aynamız olması için görevlendirdiğimiz Oda Başkanımız Abdulaziz BİRİCİK’in, sebebi ne olursa olsun insanları ölümle tehdit etmesi ve saldırıda bulunması ‘Balık baştan kokar’ benzetmesini biz minibüsçü esnafının yakasına yapışmasına neden olmaktadır. Minibüsçü esnafı olarak, Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Abdulaziz BİRİCİK ve yanındaki kişilerin Mersin eski milletvekili ve Odamızın kurucusu olan Vahit ÇEKMEZ’e yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz’ şeklinde konuştular.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..