Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '14

 
Kategori
Siyaset
 

CHP Listesini seçim kuruluna teslim etti.

CHP Listesini seçim kuruluna teslim etti.
 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı,2014 Yerel seçimlerinde hareket edeceği Belediye Başkan ve Belediye Meclis üyesi adaylarının listesini İlçe seçim kuruluna bu sabah teslim etti.


Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, 2014 Yerel seçimlerinde hareket edeceği Belediye Başkan ve Belediye Meclis üyesi adaylarının listesini İlçe seçim kuruluna bu sabah teslim etti.

CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar ve listede isimleri bulunan meclis üyesi adayları ile birlikte ilçe seçim kuruluna listesini teslim etti.

Silivri Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar Adliye çıkışında yaptığı açıklamada “Fiilen adaylaşma süreci sona ermiş oldu. Yasa gereği 18 Şubat’ta bu akşam saat 17.00’ye kadar bütün siyasi partiler adaylarını teslim edecekler. Bu fiilen demokratik bir süreç başlamış oldu. Bundan sonra adaylarımızı ve yapacaklarımızı izleyeceğimizi yolu, Silivri’mize bakışı, bugüne kadar yaptığımız çalışmaları ve bundan sonra taşımak istediğimiz Silivri’yi hangi vizyonla hangi geleceğe getireceğimizi anlatacağız. Demokrasinin güzelliği, sizinle aynı düşünen ve düşünmeyen ama Silivri’nin geleceği konusunda ortak düşünceleri olanları bir araya birleştirmek. İnanıyorum ki hangi siyasi parti olursa olsun Silivri’nin geleceğini daha iyi yaşama istediğini Silivri’nin çağdaş modern bir şehir olması konusunda aynı düşünceye sahip tüm siyasi  partilere oy vermiş hemşerilerimizin desteğini alacağımızdan hiç şüphemiz yok Ekibimiz Silivri’de temsil ağırlığı olan temsil kabiliyeti yüksek bayanların ve gençlerin ağırlıklı olduğu bir liste oldu. Tabi birçok müracaat eden bu işe gönlünü koyan çok arkadaşımız vardı. Hepsi birbirinden değerli, hepsi bu işi yapabilir durumda olan arkadaşlarımızdı.  Seçimini en zor kısımlarından birini geçmiş olduk. Burada görev almayan arkadaşlarımızla görev alacak olan arkadaşlarımız arasında hiçbir fark yok, hepsi bizim meclis üyemiz, bu çıktığımız yolda bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Silivrimize de hayırlı olmasını temenni ediyorum “dedi.

İşte İlçe seçim kuruluna teslim edilen liste;

CUMHURİYET HALK PARTİSİ/BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAYLARI            

İL             :

İSTANBUL

 

İLÇE        :

SİLİVRİ

 
     

 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KONTENJAN

NO

ADI

SOYADI

1

DORUK

BULUT

2

SÜHEYL

KIRKICI

3

FEVZİ

ARSLAN

     

                             BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ASİL

     

NO

ADI

SOYADI

1

SAADET

GENCOĞLU

2

MÜMİN

KOÇOĞLU

3

MELİH

YILDIZ

4

İBRAHİM

ÇEŞMECİOĞLU

5

SEMİH

AYEŞ

6

ÜNAL

DOĞRUL

7

BORA

BALCIOĞLU

8

DEVRİM

UZUN

9

HAKAN

SEFA

10

ARZU

YALÇINKAYA

11

MEHMET

BULUT

12

FİGEN

YILDIZ

13

CENGİZ

AKSU

14

ZAFER

BIYIKLI

15

ALİ

VURAL

16

MUHARREM

MUTU

17

ALİ

TONTA

18

GÜLCİHAN

BİLGİÇ

19

DÖNE

YILDIZ

20

MEHMET

İŞÇİ

21

YAŞAR

GÖREN

22

ANIL

ONUR

23

GÜLSÜM

ONUR

24

ENDER U.

ERSÖZLÜ

25

SEZAİ

YAVUZ

26

NAZAN

KAÇAR

27

FERHAT

BALİN

28

SİBEL

ESKİCİOĞLU

 

 
Toplam blog
: 40
: 169
Kayıt tarihi
: 18.01.14
 
 

Silivri Haber Ajansı yöneticisi, haberci ..