Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '07

 
Kategori
Spor
 

Çilli sustu, Kanarya öttü: 0-1

Çilli sustu, Kanarya öttü: 0-1
 

Dedim ya bu Denizlispor bize ters gelen bir takım. Birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen son vuruşlar bir türlü gol olmadı. Semih ve Selçuk neler kaçırdı, neler? Maçtan önce sergilenen dostluk görüntüleri maç sırasında itiş kakışa dönüştü. Orta saha yetersizdi. Bugün Alex'in boşluğunu kimse dolduramadı, fakat Deivid güzel oynadı. Yine Gökhan Gönül her zamanki gibi verimliydi, Mehmet Aurelio da. Yasin ve Selçuk henüz bu takıma hazır değiller. Her ikisi de az kalsın kendi kalesine atıyordu. Lugano, Deniz ve Alex oynasaydı nasıl olurdu acaba? Tam Alex'in sevdiği gol pozisyonları vardı bugün.

İlk yarının büyük bölümünde üstün oynadı Fenerbahçe. Gol kokusunu almıştım ben, tam Deivid atacak derken, 35. dakikada Ali Bilgin güzel bir kafa golü attı. Ah Semih ah, en az 5 tane gol kaçırdı. Hele en son Roberto Carlos kendi atabileceği topu Kazım'a verdi. Neyse bugün seri sona erdi ve şeytanın bacağı kırıldı. Denizli bir gol attı, ama ofsayt olduğu için onaylanmadı. İtirazlar sonucu peşpeşe sarı kartları gördüler horozlar.

Uğur oyundan alınınca kapris yaptı, Zico oyunu bıraktı, onun kaprisiyle uğraştı. Tam gergin zamanda kaprisin sırası mı Uğur? Appiah'ın ayağına top değmeden maç bitti. Savunmada Edu iyi oynadı, özellikle ikinci yarının başında Denizli üstünlük sağladı ve çok sıkıştırdı. Volkan da topu ilk hamlede tutmayı öğrenemedi bir türlü. Yumrukluyor geri geliyor, uzun atıyor taça çıkıyor. Direkt atıyor rakibin kafasına, hiç kendi arkadaşına verdiği olmadı. İkinci yarı bitmek bilmedi, uzadıkça uzadı.

Üç puanı koyduk cebimize, 28 puan olduk, haftaya asıl maç var ve bu skor moral oldu .

Denizlispor'un oyuncuları her pozisyona itiraz ettiler, diğer abileriyle oynayınca hiç sesleri çıkmıyordu, bize gelince horozlanıyorlar.

Ne demişler: "Her horoz kendi çöplüğünde öter, fakat Sarı Kanarya her yerde öter!

İyi akşamlar diliyorum...sağlıcakla kalın!



Resim alıntıdır:

http://www.fenerbahce.com/haberler/25915.php
 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..