Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çocuktan al haberi

Çocuktan al haberi
 

Kendini ruhen ve zihnen özgün ve özgür kimlikle geliştirmek isteyen büyükler haftasonları saat beşte SHOW TV kanalını açıp “Çocuktan Al Haberi” yarışmasını izlemelidir. Hele ki çocuklarına kaliteli ve öğretici bir izlence arayan aileler hiç kaçırmasınlar. Oturup birlikte seyretsinler; birlikte eğlenip birlikte düşünsünler ve maşallah birlikte büyüsünler.

Dokuz çocuk 3 büyümüşün yanıtlarını puanlayıp bir kişiyi tatile gönderiyorlar. Sunucu Evrim Akın şahane; büyümüş de küçülmüş gibi. Çocukların yaşları küçük; 3-6 yaşlarında. Sorulan sorulara kendi hayat algıları ve bilgileriyle yanıt veriyorlar. Yanıtlar inanılmaz kalitede özgün bir gerçekçilik ve hayal gücü içermektedir. Araya da büyüklere parmak ısırtacak kalitede şakacı ve muzip yanıtlar sıkıştırıyorlar. Bazı çocukların kendilerine has anlatı yetenekleri var ki dinlemeye doyamazsınız. Yemek tarifleri, masal anlatıları ve daha neler neler… Tadına doyum olmuyor.

Şimdi haberdar olmuşsanız notunuzu alın ve mutlaka bir kere izleyin. Bir kere izlemesi yetecektir; ondan sonra hep isteyeceksiniz. Bende bağımlılık yapan tek TV programı, “Çocuktan Al Haberi” oldu.

Muharrem Soyek

 
Toplam blog
: 363
: 1765
Kayıt tarihi
: 04.08.08
 
 

Parasız yatılı Darüşşafaka Özel Lisesi'nde iki yılı hazırlık sınıfı olmak üzere yedi buçuk yıl ok..