Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '11

 
Kategori
Mizah
 

Çok gizli Belgeler

Çok gizli Belgeler
 

ToB SECRET


Siz benden duymuş olmayın ama daha henüz açıklanmayan bedelli askerlik yaş sınırının 30 yaş üzeri olması, ücretinin 25,000 TL olması, bunun dört taksite bölünme imkanı tanınması, geliri az olan kişilere kamu görevi yaparak ödeme yapma imkanı tanınması ve toplanacak paranın şehit ailelerine yardım için toplanması düşünülüyor. Aman kimse duymasın, henüz çok gizli ve ilk açıklamayı Sayın Başbakanımız yapacak.

Fıkra

Asker ve sevgilisi, asker çarşı iznindeyken buluşurlar. Havadan sudan derken asker başlar anlatmaya.

- Çarşamba günü gece saat biri çeyrek geçe çok gizli operasyona başlayacağız. Bundan hiç kimsenin haberi yok. Operasyona 1500 asker katılacak. Bizim birlik düşmana kuzey tepesinden saldıracak. İkinci birlik güney tepesinden arkalarına dolanacak. Bize helikopterler destek verecek. İlk önce diğer birlik saldırıya geçecek sonra biz saldıracağız ve düşmanı kıskaca alıcağız. Çok tehlikeli bir operasyon. Bunu başarırsak düşman çok büyük bir yara almış olacak.

Kız sorar

- Ne zaman dönersin?

- Dedim ya çok gizli. Hiç bir bilgi veremem.

Bedelli askerlik açıklaması da ona benzemiş. Zaten herkes duyması gerekeni duymuş iş sadece resmiyete binecek. Gizlilik bunun neresinde? Eğer gerçekten de denildiği kadar gizliyse konuşulanların hiç birinin doğru olmaması derekir. Bekleyip göreceğiz.

 

Saygılarımla,

Ertunç Alpman

 

 
Toplam blog
: 42
: 1605
Kayıt tarihi
: 06.09.11
 
 

20. yüzyılın 2. yarısında bu dünyada doğdum. Eğer layık görürseniz insan diyebilirsiniz bana. Yük..