Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çok Güzel Bir Ekip Olmuşlardı, Ege’nin Hamsisi’nde Ayrılıklar Var

Çok Güzel Bir Ekip Olmuşlardı, Ege’nin Hamsisi’nde Ayrılıklar Var
 

   Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan, bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan iki restoran sahibinin çevresinde gelişen kimi duygusal kimi eğlenceli ve komik olayların anlatıldığı Ege’nin Hamsisi yine zirvedeydi. Yayınlandığı  ilk üç bölümüyle reytinglerde üç haftada üç kategoride birinci olan dizinin kamera arkası ekibinin ve oyuncularının emeğine sağlık. Başarı ekip işi...

    Başrollerini İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Haldun Boysan, Mustafa Şen, Eser Eyüboğlu, Cem Cücenoğlu, Hakan Bilgin’in paylaştığı dizinin senaryosu Bahar Filiz Ekinci’ye ait. İzlenme rekorları kıran bir çok projede imzası bulunan, usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan tarafından çekilen dizinin yapımcılığını ise Köprü Film Ferhat Eşsiz üstleniyor.

          Karadeniz’in ve Ege’nin  muhteşem görüntüleriyle evlerimize konuk olan dizinin 5. Bölüm’ ünün çekimleri dün tamamlandı. Ne var ki 5. Bölüm çekimlerinin tamamlanmasının ardından son sahneyle ayrılık rüzgarları esti. Ne yazık ki elbirliğiyle başarıya taşınan projenin kamera arkası ekibi değişiyor. Set ekibinden ve oyuncularından bazıları sosyal medya hesaplarından da vedanın sinyallerini verdi. Zaman zaman bazı kamera arkası görüntülerini de paylaşan set çalışanları ve oyuncular harika bir ekip olmuştu. Şimdi başka projelerde başarılarını sürdürmeye devam edecekler dileriz yolları açık her şey gönüllerince olsun. Yeni gelecek ekibe de gönülden başarılar dileriz.

          Dizinin başrol oyuncularından mütevazi kişiliğiyle tanıdığımız hayranları tarafından çok sevilen (Biri de bendeniz oluyorum) Gazeteci-Yazar İclal Aydın da sosyal medya hesabından, tüm ekibin fotoğrafını paylaşarak veda etti. Hüznünü “Onlarla helalleşirken ne yalan söyleyeyim çok ağladım. Sevdiğim, güldüğüm, alıştığım insanlardan ayrılmak her geçen gün daha zor geliyor bana. Ama hayat bu değil mi zaten?...Kalbimi bir kez bile kırmadan giden, tüm arkadaşlarıma her şey için çok teşekkür ediyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Siz yeni projelere koşarken biz kaldığımız yerden bütün çabamızla, yeni gelen arkadaşlarımızla devam edeceğiz inşallah. Yolunuz açık olsun.” sözleriyle dile getirdi. 

          Umarız herkes için her şey güzel olur başarı ekip işi...

Bir sonraki buluşmamıza dek sağlıcakla kalın...

 

SİBEL YILMAZ

 
Toplam blog
: 145
: 716
Kayıt tarihi
: 22.02.18
 
 

1978 Bursa doğumlu. Kelimelerin Dansı ve Kırmızı Vosvos kitaplarının yazanı. Eşi ve kızları olmaz..