Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '10

 
Kategori
Doğum Hikayeleri
 

Çok korktuk

Çok korktuk
 

Yok, anlaşıldı sen doğana kadar biz 9 doğuracağız. Annenin uyku sorunları var. Hamileliğin son dönemlerinde anne adaylarında uyku sorunları normalmiş. Ama sen hareketlenmeye başladığından beri her sabah uyandırıyormuşsun anneni bu sabah hareketlerini hissetmemiş annen.

Pazar sabahı olduğu için erkenden aramadık Hüseyin Beyi kimse birbirine belli etmemeye çalıştı ama hepimiz çok korktuk. Sana dinlemeye alışık olduğun albümleri Fenerbahçe Marşlarını dinlettik. Kahvaltımızı yaparken kıpırdaşmaların başladı : ) Sonra adelfi Hüseyin Beyi aradı.

Hüseyin Bey ‘’Hastaneye çıkmamızı Doğum servisinde Şükriye Hanımın NTS Testi yapmasını sorun olursa hastaneye geleceğini söyledi. Apar topar hastaneye çıktık. Doğumevi olduğu için dedenle baban 3. kata çıkamadı. Annen, anneannen ve ben doğum servisine çıktık. Nts cihazı kalp atışını dinleme cihazıymış. Kalp sesini duyumca yüz ifadelerimizi görmeliydin. Derin nefes aldık. İlk atışlarını duyunca hemen dedenle babanı aradık güzel haberini verdik. Şükriye hanıma annenin bağırsak problemleri olduğunu hamilelik döneminde ise daha da arttığını söyledik. Şükriye Hanım beslenmenizin sıvı ağırlıklı olması gerektiğini kayısı, kayısı suyu gibi laksatif etkisi olan besinleri tercih etmesini önerdi. Elimizde kalp grafin yüzümüzde gülümseme ile çıktık hastaneden… Sonra hiçbir şey olmamış gibi günümüze devam ettik. C.N: Bu arada hala ismin yok güzellik.
 
Toplam blog
: 14
: 664
Kayıt tarihi
: 25.11.09
 
 

Artun a notlar tutmaya başladığımda 29 yaşındaydım artık  31 yaşındayım.Artun un müjdesini alınca..