Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Dağ fare doğurdu

Dağ fare doğurdu
 

Berezilya hayallerinin bittiği an


Büyük umutlarla başladığımız Dünya Kupası elemelerinde şok üstüne şok yaşadık. Hollandada Hollandayı yenemem eyi bile süpriz gibi göstermeye çalışan Federasyon yönetimi ve teknik heyet tabiki başta Abdullah Avcı vadedilen dudak uçuklatıcı prime rağmen kendi saha ve seyircisi önünde Romanya'ya kaybeden Milli takımı seyretmekten başka bir şey yapmadılar, ya da kapasitelerini aşıp takımı motive edemediler. Sadece prim miktarını yükselterek bu iş olur zannettiler.

Macaristanıda yutulacak bir lokma gibi gördükleri  için umut pompalamaya devam ettiler, ama ne yazıkki bu maçında kaybedilmesini sadece boş gözlerle seyrettiler. Bence Dünya kupası Finallerine gitme hayallerini Budapeşte stadının çimlerine gömdüler.

Sakatlıklar vesaire hiç biriside bahane olamaz, Milli takımımızın kaybetmesinin en büyük sorumlusu Futbol Federasyonunu layıkı gibi yönetemeyen yöneticiler ve bu yöneticilerin görev verdiği,  göreve devam ettirdiği Teknik heyettir.

Kısacası takımın başındakiler  tabir caizse emanet elbise gibi durmaktadır. Bir an önce çıkarılmalıdır. Aksi takdirde havanda su dövmekten başka bir şey olmayacak ; Türk futbolu malesef geriye gidecektir.

 
Toplam blog
: 47
: 695
Kayıt tarihi
: 10.04.07
 
 

Övünmek gibi olmasın amma hem pür amatörüm ve de Kayseri'liyim. Amatörüm çünkü hayatım boyunca paray..