Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '12

 
Kategori
Güncel
 

Daha hâlâ uyuyorsun...?

Daha hâlâ uyuyorsun...?
 

19 Mayıs etkinlikleri iptal edildi, duymayan kalmamıştır. Niye iptal edildi diye sormayacağım, bu halka müstahaktır bunlar. Sen değerlerine sahip çıkmazsan, daha gör neler iptal edilir. Peki kim bunu iptal eder? Cuma hutbelerinde "şu ayeti okumayacaksın", "ılımlı İslam" olacak senin dininin adı diyen Emperyalist güçler tabii ki. Bir toplumun beynini yıkayacaksan, önce o toplumun ortak değerlerini yok etmeye çalışacaksın. Misal hrıstiyanlaştıracak mısın? Kur'an'dan uzak tutacaksın, senin istediğin şekilde din öğrenecekler. Kültürel değerlerini de yok ettin mi, o zaman istediğini yap bu Millete. 

Petrolun en çok olduğu ülkelere bakın. Dünya Petrolunun yüzde yetmişi Müslümanların elinde, ama en sefil, en yoksul, en yobaz, en geride kalmış ülkeler de Müslüman ülkeler. Bu kadar Petrol fışkırırken toprağından, neden sefillik çekiyor bu insanlar? Mehdileriniz, Şeyhleriniz gaybı felan bıraksın da, önce buna cevap versinler!

Taliban'ı yetiştiren kimdir? Emperyalist güçlerin ta kendileri. Rusya - Afganistan Savaşına karşı CİA tarafından eğitim görmüş, din kullanılarak beyinleri yıkanmış ve nihayet Rusya'ya karşı kullanılmış zavallılar.

Hadi onu da bir yana bırakalım. Carlyle Group Şirketini bilirmisiniz siz? Ağır Silahlandırma Sektöründe büyük faaliyet gösteren şirketlerden bir tanesi. Savaş'tan milyarlarca dolar kar yapıyor. Georg W. Bush'un babası, Amerikan kongresinde bu Şirketin üç lobicilerinden biri! Diğer ikisi ise, eski Savunma Bakanı Frank Carlucci ve eski Dışişleri Bakanı James Baker. Yani Afganistan ve Irak savaşı Bush ailesine milyarlar kazandırıyor. Harvard Profesörü Paul Kurgman'ın sözü ile:" Evet bunlar yasal... ama bu olay pislik kokuyor!". (8 Şubat 2002 Cash Dergisi). Bununla bitmedi. Büyük hissederlar arasında Suudi Kralları ve Bin Laden ailesi de mevcut. Yani Bin Laden ve Suudi Kralları, Irak ve Afganistanın işgalinden milyarlarca dolar kazanıyorlar. Tek bir ALLAH'ın kulu çıkıp, "Siz su Şirketin, petrolun, paraların hesabını verin" dedi mi?

Demedi.., değil mi?

Kadınların ırzına geçildi, kutsal saydığın mekanlar yağmalandı, çoluk çocuk demeden katl edildi, Müslüman ülkeler ne yaptı?

Ne yapabilirsin ki, popondaki dona kadar, yobaz terimi ile, "Gavur icadı". Onlar tekniği geliştirdikçe sen oturdun "Bir Fatiha, iki İhlas" okuyarak cennete gideceğini sandın. Şeyhlerin sana "Şunu oku gerisine karışma" diyerek seni uyuturken, sen onların sakallarından medet umdun. Sana "Kur'an oku, emperyalizme uşaklık yapma" diyenleri ise "Zındık" diye dışladın.

Yalan mı...?

Kullandığın Silah, Araba, Uçak,  Televizyon, Telefon, Cep Telefonu, Bilgisayar, Ameliyathane makineleri, İlaçlar..., hepsi onların icadı. Müslüman ülke olarak sen ne icad ettin?

Sonra da, "Ecdadım şöyle böyle idi, şunu sunu yaptı" diyerek ecdadınla övünmeye kalkış. Kur'an sana "Ecdadınla övünmeyi bırak, yapacaksan kendin yap" demesini görmezden gel.

Neden görmezden geliyorsun...?

Niçin Hz. Hüseyin Kerbela çölünde katledildi? O devrin emperyalist güçlerine karşı direndiği, yani Emevilere boyun eğmediği için!

Ne dedi o Peygamberin sevgili torunu?

Ne talihsiz bedbaht kavim ki; halkın rızâsını kazanmayı, Halik’in -Yaratan Allah’ın- gazâbına üstün tutup, «Ümmetiyiz!» dedikleri Peygamberin evlâdını helâk ederek, Yezîd’in hoşuna gitmek isterler!

Bugün yaşasa idi şöyle diyecekti,

"Ne talihsiz bedbaht kavim ki...emperyalistlerin hoşuna gitmek isterler".

Degil mi...?

Şu ayeti de eklersek buraya.. of anam of..

- Allah sizi; ancak din hakkında sizinle savaşan, sizi yurtlarınızdan çıkaran, çıkarılmanıza yardım eden kimselerle dost olmaktan yasaklar. Böyleleriyle dost olanlar, zalimlerin ta kendileridir. (Mümtehine 9 )

Batı emperyalist güçler bin yıldır "Müslümanları nasıl sömürürüz" derdi ile yanıp tutuşup, sinsice planlar kurarken, sen oturup "namaz nasıl kılınır, ağzıma deniz suyu kaçarsa orucum bozulur mu, deniz suyu ile abdest alınır mı, Gusül almadan Besmele çekebilirmiyim, cünup iken camiye girebilirmiyim"lerle uğraşıp boşa geçirdin zamanını. Ne ilme değer verdin, ne de değer verenleri destekledin. Yahu be adam, 1400 yıldır sen oruç nasıl tutulucağını ögrenemedinse.... daha sana ne öğretelim?

Toplumsal sorunlarla ilgilenmedikçe, İnsan haklarına sahip çıkmadıkça, kadın haklarına saygı ile yaklaşmadıkça bu toplumdan hiç birşey olmaz. Çünkü bir Toplum kendine yardım etmedikçe, ALLAH o topluma asla yardım etmez!
Şu ülkede biri kalkıp "Benim ülkemde kadınlar büyük saygı görüyor!" diyebiliyor mu?
Ben göremedim diyebilecek bir babayiğit. Ee kadının namusunu bacaklar arasında arayan bir toplumdan, kadına saygı beklemek abes kaçar; değil mi...

Sonra da kalkmış, "Batılı güçler nasıl oldu da bu kadar ilerledi, biz niye geride kaldık"mı diyorsun?

Vah vah, anladım ki sen daha hâlâ uyuyorsun...

Mustafa Çelebi

 
Toplam blog
: 103
: 2332
Kayıt tarihi
: 31.10.09
 
 

1974 Almanya- Krefeld doğumluyum. Aslen Malatyalıyım. Lise mezunuyum ve Web tasarımı ile uğraşıyo..