Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '16

 
Kategori
Sinema
 

Damla Sönmez Ayla Filmi ile geliyor!

Damla Sönmez Ayla Filmi ile geliyor!
 

Ayla Filminin çekimleri başladı!


Güzel ve yetenekli oyuncu Damla Sönmez yeni sinema filmi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Çekimleri başlayan filmde Ayla karakterini başarılı oyuncu Damla Sönmez canlandıracak.

Filmin oyuncu kadrosunda Ali Atay, İsmail Hacıoğlu, Duygu Yetiş ve Burç Kümbetlioğlu'nun da bulunduğu Ayla filminin yönetmenliğini ise Can Ukay üstlenecek. Filmin çekimlerinin 10 hafta sürmesi bekleniyor. Muhtemel vizyon tarihi ise Mart 2017 olarak öngörülüyor.

Filmin konusu ise şöyle ; Bir avuç Türk askerinin, Güney Koreli kimsesiz küçük bir kız çocuğuna, nasıl sevgiyle, şevkatle ve insanca yaklaştığı anlatılacak.

Başrolünü Seçkin Özdemir ile paylaştığı Bir Aşk Hikayesi dizisi ile televizyon kariyerinin ilk başrolünü oynayan Damla Sönmez bu rolü ile büyük bir çıkış yakalamış ve ardından son olarak rol aldığı Güllerin Savaşı adlı dizide başrol olarak karşımıza çıkmıştı.

Kariyerinde oldukça emin adımlarla ilerleyen güzel oyuncu şimdi ise sinemada izleyiciyi oyunculuğu ile etkilemek için gün sayıyor. Daha önce de sinema projelerinde yer alan Damla Sönmez bu filmler sayesinde çeşitli ve önemli ödüller almasına rağmen rol aldığı projeler ilgi görmemiş ve gişede başarısız olmuştu. Umarım yeni filmi ile arzu ettiği başarıyı gişede yakalar…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..