Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '09

 
Kategori
Sinema
 

Death Race

Death Race
 

Death Race


Aksiyon filmlerini seviyorsanız Death Race(Ölüm Yarışı) tam sizlik bir film olacaktır. Sinemanın son yıllarda yetiştirdiği en önemli aktörlerden Jason Statham baş rolde. Taşıyıcı serisinden hatırladığımız Jason Statham' ın filmlerinde sürücü olması kaderi oldu nerdeyse. İtalyan İşi, Banka İşi gibi filmlerini göz önünde bulundurursak.

2012 yılıdır. Dünya düzeni oldukça karmaşık bir hal almış, sanayileşmenin yanlış yönlenmesi, yönetimdeki zaafiyetler dünyayı yaşanılmaz bir yere çevirmiştir. Hapishaneler kişilerce yönetilmekte, düzenlenen çeşitli yarışlar internet üzerinden tüm dünyaya yayın yapılmaktadır. Jensen Ames( Jason Statham) , eski bir sürücüdür. Hapishanenin en sevilen yarışçılarından Frankestein, son yarışında aldığı ağır hasar sonucu ölmüştür. Hapishane müdürü Hennessey( Joan Allen) bu efsaneyi devam ettirmek istemektedir. Bunu başarabilecek bir kişi vardır ve o da Jensen Ames' tir. Amaç beş yarışı kazananın özgürlüğünü kazanmasıdır. Fakat bu hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir durumdur. Yaşamak için öldürmek zorunda kalan Jensen Ames' in içinde bulunduğu bu kumpastan kurtulması hiç de kolay olmayacaktır.

Ölüm Yarışı' nı izlerken nefesinizi tutacak, oturduğunuz koltuktan bir an için bile kalkamayacaksınız. Bilgisayar oyunlarını andıran bu film, aksiyon severlerin mutlaka izlemesi gereken filmlerden birisi.

 
Toplam blog
: 92
: 2632
Kayıt tarihi
: 28.01.09
 
 

Parliament Sinema Klübü'nde yayınlanan filmleri izlemek için çocuk halimle uykudan feragat ettiği..