Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '11

 
Kategori
Futbol
 

Dedikodu…

Dedikodu…
 

Kadınlar dedikodu yapmasını pek sever derler. Yok canım… 

Erkekler de sever. Yalnız dedikodu konuları farklı olur o kadar. 

Hadi bu gün erkek erkeğe dedikodu yapalım biraz. Tabii konu bizim en verimli dedikodu konumuz futbol olsun. 

Efendim geçen gün Trabzonspor başkanı Bodrumda tatil yapıyormuş. Ooooh yarasın Sadri beye. Anlaşılan Şenol Güneş’in hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili imha planını pek beğenmiş, keyif yapıyor. Umarız hafta sonu üzülmez. 

Aynı günlerde Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ailesi ile birlikte Dubai’ye tatile gitmişler. Almedia ve Simao’yu da alıp takımını transfer şampiyonu yaptı. Takım güzel de oynuyor. Başkan tatili hak etti tabii. Umarız bu mutluluğu sezon sonunda da devam eder. 

Fenerbahçe başkanı aynı günü basketbol takımının Valencia ile yaptığı maçtaydı. Başarıyı sadece futbolda değil, diğer amatör branşlarda da hedefleyen Fenerbahçe’nin işi çok. Başkanında elinden geldiğince diğer spor karşılaşmalarında takımın yanında bulunması güzel bir şey. Bu ara basında Fenerbahçe’nin olası bir Trabzonspor galibiyeti peşinden transfer için kalan 48 saati değerlendirip bir orta saha oyuncusu alacağı söyleniyor. Haydi, hayırlısı diyoruz. 

Aslında günün can alıcı dedikodusunu sona bıraktık. Sayın başbakan Adnan Polat’a “van minıt” çekti. 

Hani TT arenanın açılışında G.Saray’ın organizasyondaki vurdumduymazlığı nedeniyle Adnan Polat’a kızan taraftarların Başbakan Tayyip Erdoğan’ı protesto etmesi ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın dozu aşan konuşması sonucu, Başbakan ve tüm bakanların açılışı terk etmesi Polat’ı zor duruma düşürmüştü. 

İşte bu durumu nasıl düzelteceğini çok düşündü sanırız Adnan Polat. Polat, bu uğurda önce taraftarını ihbar etti, sonra kamera kayıtlarını polise gönderip adli takibat yaptırdı. Ama Başbakan cephesinden hiç olumlu bir geri dönüş alamadı. Başbakanı bir kere kızdırdın mı neler olacağını herkes biliyor. 

Başbakan ve cumhurbaşkanı Erzurum’da stad açılışı yapacaktı. Bunu duyan Polat, “Saat 19.15 te yanında Beşiktaş Asbaşkanı Fahrettin Curoğlu ve Mehmet Ağar ile birlikte Cemal Gürsel Stadı VIP Salonu’nun Protokol Tribünü’ne açılan kapısına geldi Polat... Etrafındakilerle selamlaştı ve kapının orada Başbakan’ı beklemeye başladı... 5 dakika sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Erdoğan birlikte giriş yaptı... Ancak Polat, iyi yer tutmuş olmasına karşın beklediğini bulamadı... C. Başkanı kendisine çok sıcak bir selam verdi, Başbakan ise C. Başkanı’nın arkasında durarak, “buz gibi” bir tebessümle soğuk bir şekilde elini sıktı Polat’ın.” 

Ve tabii hazin son. Milyonlarca taraftarın başkanı Polat, orada daha fazla kalamayacağını anladı ve hemen Istanbula döndü. Bu davranışın hesabını taraftara verir artık... 

İzmir 29- 01- 2011 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..