Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '11

 
Kategori
Siyaset
 

Demirel'i kızdırmayın..

Demirel'i kızdırmayın..
 

Seçim anketlerine göre Ak Parti açık ara ile sandıktan birinci parti olarak çıkacağını gösteriyor. Erdoğan meydanlarda adeta kral gibi padişah gibi esiyor gürlüyor. Hakkını yemeyelim, hitabet sanatını iyi kullanarak seçmeni etkiliyor. 

Doğrusunu söylemek gerekirse Erdoğan'ın karşısında rakip yok. Ak Parti içinde de Erdoğan sonrasında ikinci bir adam da olmadığı görülüyor.. Amiyane tabirle dolu dizgin gidiyor Erdoğan.. Birkaç gündür seçim meydanlarında Kılıçdaroğlu'nu yermek adına Demirel'i eleştiriyor. "İkinci şef" diyor, "Yaşlı adam" diyor.. Ve adeta Demirel'i ring'e davet ediyor.. 

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, siyaset üstü olduğunu her defasında tekrarlıyor. Zira memleketin gidişatını Güniz sokaktan saniye saniye gözlemliyor.. 

Üç fidan'ın idam edilmesine destek vermesi dışında Türk siyasetinde duayen olduğu tescillidir, efsanedir Demirel.. 

Siyaset sanat işidir.. Zira sanatınızı doğru şekilde kullanamazsanız, doğru kullananlar tarafından balon misali söner gidersiniz.. 

Erdoğan sadece zeki dir. Demirel hem zeki, hem de akıllı dır. Siyaset üstü olduğunu söylese de ülke için gerektiği vakit orucunu bozabileceğini düşünüyorum.. 

Bakın ben size bi şey söyleyeyim; seçimlere bir kaç gün kala Demirel bir açıklama yaparsa, seçimin kaderini değiştirebilir. Erdoğan'ı bitirebilir.. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..