Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '14

     
    Kategori
    Alışveriş - Moda
     

    Demokrasi aşı

    Demokrasi aşı
     

    demokrasi aşı


    AKP kurulup da seçimlere gireceği zaman alternatifi olarak CHP sunulduğu zaman ülkenin bu şimdiki haline geleceğine dair bir yazı yazmıştım o günden sonra kalemi elime almışlığım pek yok, okunmadığını bildiğimden belki... 

    o zamanı hatırlayacak olursak AKP diye kendine AK diyen bir parti çıkmış ülkenin geleceği için en hayırlı olanın kendileri olduğunu idda ediyor, milli selamet ceketlerini çıkarttıklarını idda edip oylarımıza talip oluyordu. Buna alternatif olarak da karşımıza AKP'ye oy verirseniz ülkeye şeriat gelecek, başka partilere oy verirseniz de oyunuz boşa gidecek en iyisi siz oyunuzu chp ye verin ki şeriat gelmesin tarzında bir söylemler karşımıza çıkan bir CHP vardı. Bir restoranta gittiğinizde garsonun kapuska mı yersin yoksa musakka mı diye karşınıza 2 alternatifle gelmesi gibi birşey bu durum, ikisini de yemek isteyen onlarca insan olabilir ama ben iskender yemek istiyorum bak var burada dediğinde de garson yok o olmaz ya kapuska ya musakka tercih senin musakkayı seçmezse kapuska yemek zorundasın şeklinde telkinleri ile karşı karşıya kaldığımız bir dönemdi. 

    Şu anda da durum o kadar da farklı değil sol diye tabir etmeye dilimizin varmadığı bir CHP inatla solun tek temsilcisi olarak karşımıza konuyor AKP içinde Cemaat ile yaşanan kriz yolsuzluklar bizim CHP ye sarılmamız gerektiğini işaret eden bir çerçeve yaratıyor. AKP'den kurtulmak istiyoruz şuursuzca ve denize düşenin yılana sarılması gibi sarılmışız yılana. CHP ise hiçbir konuda çözüm politikası sunmuyor desek yeridir. CHP'nin solcu olmadığı da herkesin malumu. 

    Demokrasi isteyenler ne mi yapacak şimdi onu ben bilemem kişisel olarak her iki partiye de vermeyeceğimi söyleyebilirim. Oyunuzun boşa gitmesinden boş oy atmaktan korkmaya gerek yok zaten gördüğümüz üzere AKP'nin şeriat gibi bir derdi yok derdinin başka olduğunu gördük. Ayrıca bunu sadece biz gördüğümüz için yine en az 1 dönem daha iktidarlarını sürdürecek gibi görünüyorlar. yani üsülmeye kasmaya germeye gerek yok. sandık padişahınsa parklar bizimdir. 

    ufuk bay

    www.onlinefilmizle.pro

     
    Toplam blog
    : 1
    : 117
    Kayıt tarihi
    : 07.11.11
     
     

    Uzakyol birinci zabit yani uzak yol 2. kaptanım ve dünyanın gezmediğim çok yerleri olmasına rağme..