- Kategori
- Sosyoloji
Demokrasiyi süsleyen, demokratik eleştirilerdir..

Bazı yandaş yazılı basın medyanın köşe yazarları veya kapıya konma korkusuyla sonradan yandaş olan diğer üç büyük gazetenin kafadan bacaklı bazı köşe yazarları, iktidarın her eylemini destekleme alışkanlığına kısa süreli ara verip köprü rezaletini kaleme alarak Başbakan'ı mı uyardılar yoksa Başbakan'ın kurmayları tarafından bilanço çıkartılarak "Efendim köprü çalışmaları süresince geçişleri ücretsiz yapsak ülke batmaz" felsefesinden yola çıkıkılarak Başbakan'ı mi ikna ettiler veya benim dünkü blog yazımı bir şekilde Başbakan'a mı ulaştırdılar bilemem ama köprü geçişleri asvalt ve bakım çalışmaları süresince ücretsiz olacak.
Başbakan bugün Kocaeli'inden müjdeyi verdi.
Salı gününden itibaren her iki boğaz köprülerinden geçen araçlardan ücret alınmayacak..
Dünkü yazıtımın bir bölümünde şöyle yazmıştım; "Üç ay boyunca köprü geçişlerinden ücret alınmadan araçların geçişini sağlayıp trafiği biraz olsun rahatlatmak istemez misiniz sayın yetkililer? ne olur?, ülke mi batar? üstelik 40 yıl önce köprü maliyeti karşılandıktan sonra ücretsiz geçişin olacağı ilan edildiği halde".
Boğaz köprülerinin trafik rezaletini bir nebze olsun rahatlatacağı ücretsiz geçiş uygulaması gibi ülkede uygulanması gereken çok sayıda uygulama ve yaptırımlar var ama demokratik kurallar ekseni içinde iktidarı eleştirecek köşe yazarları yok ne yazık ki..
Var da yok.
Var da yoklar.
Oysa demokrasiyi süsleyen, demokratik eleştirilerdir.