Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '16

 
Kategori
Dünya
 

Der Spiegel'e deriz ki!...

Der Spiegel'e deriz ki!...
 

internetten alınmıştır


Alman nazizminin çağdaş versiyonu Türkiye düşmanlığı üzerinden yeniden hortluyor... Üst aklın "Almancası" olan Der Spiegel, Türkiye ile uğraşmaya, Türkiye nefretini kusmaya devam ediyor.

Uluslarüstü Üst Akıl'ın Almanya versiyonu, bu defa da Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapak yaparak Türkiye'yi "özgürlüğünü kaybetmiş ülke" olarak niteliyor.

Şu ayarsızlığa, şu hadsizliğe, şu ahlaksızlığa bakar mısınız?... Türk insanı özgür iradesiyle Cumhurbaşkanı seçiyor ama Alman Der Spiegel paçavrası, bunu Türk milletinin özgürlüğünü kaybetmesi olarak niteliyor!!!

Dünyaya nazizm gibi bir belayı salan ve İki Dünya savaşında milyonlarca insanın kanının akmasına neden olan bu ruh, şimdi gelişen Türkiye'yi hedefine koymuş durumda...

Hemen her sayısında Türkiye'ye hakaretler eden bu gazete müsveddesi, şimdi de Türkiye için özel sayı yapıyor... Özel sayıda, diktatör dediği seçilmiş Cumhurbaşkanı var, Sultan Ahmet Camisi var, Bayrağımız var...

Üstelik, cami minareleri de ateşlenmiş füze gibi resmedilmiş... Aslında, merd-i kipti sirkatin söyler misali, bu Der Spiegel densizi de kendi hezayanını, kendi tarihsel Haçlı korkusunu  kapağına kolaj yapmış...

Demek ki, Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye, bayrağına sahip çıkıyor, dinini, kutsalını önemsiyor ve bu manevi değerler üzerinden maddi güç kazanarak tarihteki yerini almaya doğru hızla ilerliyor. Der Spiegel de büyük bir korku içinde bunu Haçlı zihniyetine gammazlıyor.

Evet, korkuyorlar...Hem de çok korkuyorlar... Korkan birinin kendi kendine türkü çağırması gibi, bunlarda gazetlerinde, televizyonlarında yada dergilerinde "korku filmlerinin" afişlerini yapıyorlar.

Bu "film"lerle tüm Avrupayı kandırmayı, tüm Avrupa kamuoyunu Türkiye'ye karşı yeniden Haçlı ruhuyla donatmayı hedefliyorlar...

Türkiye'nin her alanda büyümesi, tarihindeki şerefli yerini alması bugün AB'nin ağabeyliğini yapan Almanları tir tir titretiyor... Korkudan altlarına yapacak durumdalar!

Lafı uzatmaya gerek yok... Bu Alman paçavrasına deriz ki, Ey Der Spiegel, senin özel sayıların kapağına yaptığın "film afişleri" bizi yolumuzdan çevirmez... Aksine daha da gururlandırar, daha da güçlendirir...

Korkuyorsunuz, hem de müthiş korkuyorsunuz da bir Türk atasözünde, "Korkunun ecele faydası yoktur!" buyrulmuştur... Ve dahi, "Eceli gelen it, cami duvarına pisler" denilmiştir.

Madem minarelerimizi füze gibi resmettiniz biz de, meydanlarda okudu diye hapislere attırdığınız "diktatör"ün o şiirini sizin gül hatırınız için şöyle değiştiririz:

"Minareler füzedir, kubbeler miğfer

Camiler kışlamız, müminler asker

Bu ilahi ordu dinini bekler

Allahuekber... Allahuekber"

La ilahe illallahü vellahüekber

Allahüekber ve lillahil-Hamd

Kurban Bayramımız kutlu olsun!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..